Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης για τα νέα Κοιμητήρια Κλείτου (Φωτογραφίες)

4 Σεπτεμβρίου 2024
21:58

 

Παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη και με τη συμμετοχή της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Ελένης Παπαδοπούλου, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Κώστα Βόμβα, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Παναγιώτη Ματιάκη, του Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Παπαδόπουλου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κλείτου Πέτρου Αθανασιάδη καθώς και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Κοζάνης, της ΔΕΥΑΚ και της ΑΝΚΟ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημαρχείο Κοζάνης, ευρεία σύσκεψη για τα νέα Κοιμητήρια του οικισμού του Κλείτου.

Στόχος της πρώτης αυτής συνάντησης όλων των εμπλεκόμενων φορέων ήταν η εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης ενός μείζονος θέματος που εκκρεμεί εδώ και πολλά χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη τα καινούργια δεδομένα για την αναζήτηση νέας τοποθεσίας εγκατάστασης των νέων Κοιμητηρίων, σύμφωνα και με τη δεύτερη αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) Δυτικής Μακεδονίας.

 

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

8 σχόλια

  • Καλά χορτάσαμε από αοριστίες και μετρήσαμε ποιοι εκ των αιρετών παρέστησαν αλλά το δελτίο τύπου ξέχασε να βγάλει φωτογραφίες για να δούμε ποιοι από τους αιρετούς χρειάζονται ξεκούραση με τέτοιο φόρτο εργασιας

  • Καλά χορτάσαμε από αοριστίες και μετρήσαμε ποιοι εκ των αιρετών παρέστησαν αλλά το δελτίο τύπου ξέχασε να βγάλει φωτογραφίες για να δούμε ποιοι από τους αιρετούς χρειάζονται ξεκούραση με τέτοιο φόρτο εργασιας και να πάρουν άδεια ολίγων ημερων

  • Μετα την λυση που βρεθηκε για το νεκροταφειο της Κοζανης , τωρα θα δοθει λυση και για το νεκροταφειο στο Κλειτος. Ας ασχοληθει ο δημαρχος και ο υπευθυνος αντιδημαρχος του με κατι που ξερουν καλα. Παρουσια στα διαφορα πανηγυρια και ασωτες φωτογραφιες.

  • Κανουν μια συσκεψη μεταξυ τους και βγαζουν δελτιο τυπου για να το πουνε? εχουν ξεφυγει τελειως. Ντε και καλα να δειξουν οτι κατι κανουν.

  • Αυτοι σε λιγο θα βγαζουν και δελτια τυπου επειδη πηγαν στο δημαρχειο, θα τους τραβαει φωτογραφίες ο δημοσιογραφο μπαινοντας και θα λενε προσηλθε στο δημαρχειο ο δημαρχος και οι αντιδημαρχοι μας! Μπραβο και ζητω!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι