kozan.gr: Εικόνες ντροπής και τριτοκοσμικό σκηνικό στις τουαλέτες του γηπέδου ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Κοζάνης (Φωτογραφίες)

5 Σεπτεμβρίου 2024
13:01

Εικόνες ντροπής και τριτοκοσμικό σκηνικό στις τουαλέτες του γηπεδου ποδοσφαιρου ΔΑΚ Κοζάνης. Σπασμένη τουαλέτα, συνθήματα στους τοίχους, τραγική κατάσταση του πατώματος  και γενικότερα ένα περιβάλλον που δεν αρμόζει σε τουαλέτες του κεντρικού γηπέδου της πόλης. Κρίμα και ντροπή. Οι φωτογραφίες χθεσινής λήψης από αναγνώστη του kozan.gr

11 σχόλια

  • Αυτοί οι γονείς έτσι ανατρέφουν τα παιδιά τους,αυτοί οι εκπαιδευτικοί τέτοια αγωγή δίνουν στους μαθητές τους,αυτός ο λαός αυτούς τους πολιτικούς αξίζει…

  • Πραγματικά εικόνες ντροπής για ένα στάδιο όπου αθλούνται τόσοι άνθρωποι και σε λίγο ξεκινάει και το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής …..

  • Πάντως μπροστά στις τρισαθλιες τριτοκοσμικές και επικίνδυνες μην κολλήσεις τίποτε του Πεζόδρομου (πλατεία Ειρήνης απέναντι από τα Goody’s), αυτές είναι σα να ‘ σαι στο Παρίσι!!! Γράφτηκαν και επιστολές διαμαρτυρίας στο παρελθόν επί Μαλουτα,αλλά χειροτέρεψαν κι άλλο.

  • Ακόμα δεν πήρατε χαμπάρι ότι μία ομάδα που ήθελε να πληρώνεται από το δημόσιο διοικεί τον δήμο Κοζάνης.

  • Γιατί σας προξενεί εντύπωση η ανυπαρξία παιδείας, καλλιεργειας και πολιτισμού
    Βέβαια θα εκδοθεί το δελτίο τύπου,θα βγουν νεες φωτογραφιες,ο υπεύθυνος θα σταματήσει τις λαογραφικές επισκέψεις,θα ακολουθήσουν συσκέψεις και στο τέλος το πόρισμα θα λέει το πόσο σκληρά εργάζονται οι υπεύθυνοι
    Απλά ζητάτε πολλά να κάνουν μέσα σε 9 μήνες
    Χρειάζονται τουλαχιστον τέσσερις(4 )τετραετίας
    Υπομονη

  • Κάτι αλλάζει στο Δήμο Κοζάνης και είμαστε ακόμα στην αρχή,σιγνόμη στην αρχύ
    Πού είναι ο αντιδήμαρχος Γιαννάκης Ιωαννίδης,αγνοείται
    Να πέφτουν οι μισθοί

    • Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος ,κατέχη από πολιτισμό ,όσο εγώ να φτιάχνω πυρηνικά όπλα!Ανέβασε φωτό όταν έγινε η συναυλία του Αργυρού λες και την χρηματοδοτούσε ο δήμος!Τέτοιος λέρασ Είναι!καρπώνεται για δικό του ότι μπορή!Πως να παίρνει μίζες από τα πολιτιστικά που διοργανώνει,εκεί τα καταφέρνει περίφημα!έτρωγε μια τετραετία πριν και άλλη μια πενταετία τώρα θα φάει ότι μπορέση!
      Κόκκαλο δε θα μείνει στο δήμο σου,Κοκκαλιάρη!θα σαι όνομα και πράγμα κοκαλιάρης!Ο Γιαννάκης ο ιωαννίδης τόσο καλά ,όσο το τηγάνι για τις πατάτες! Ένας αρχιτεμπέλαρος είναι,που ξεκοκαλίζει δημόσιο χρήμα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι