Z. Mάρας: “Σήμερα Παρασκευή 6/9 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οριστικά προγράμματα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων για την περίοδο 2024-2025 – Βλέπουμε μία πρόθεση να ακυρωθεί οποιαδήποτε προγενέστερη απόφαση των διοικητικών συμβουλίων του καταργηθέντος ΟΑΠΝ – Η σημερινή κατάσταση του γηπέδου στο ΔΑΚ Κοζάνης”

6 Σεπτεμβρίου 2024
12:07
Στο αφήγημα του στρεβλού ,καθημερινού καταιγισμού του《κάτι αλλάζει》έρχεται ένα ακόμη blast from the past (έκρηξη νοσταλγική από το παρελθόν). Τα τελευταία χρόνια είχαμε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε τα προγράμματα των αθλητικών εγκαταστάσεων να γίνονται γνωστά προς τους συλλόγους λίγες μέρες μετά τον 15Αύγουστο. Προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα, όπου η καθυστερημένη ανακοίνωση του προγράμματος εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης ανέτρεπε λίγες μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς τα ήδη ρυθμισμένα προγράμματα υποχρεώσεων εκατοντάδων παιδιών (φροντιστήρια, ξένες γλώσσες, λοιπές δραστηριότητες).
Σήμερα Παρασκευή 6/9 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οριστικά προγράμματα για την περίοδο 2024-2025.
Επιπλέον, λαμβάνοντας την πρόσκληση για το Δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Δευτέρας είδαμε ως τελευταίο 15ο θέμα την πρόταση της δημοτικής αρχής να επαναξιολογηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων οι σύλλογοι.
Με μια γενική εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου, όχι της υπηρεσίας ,βλέπουμε μία πρόθεση να ακυρωθεί οποιαδήποτε προγενέστερη απόφαση των διοικητικών συμβουλίων του καταργηθέντος ΟΑΠΝ .
Χωρίς να μπούμε στην ουσία του θέματος από εδώ, λόγω της σοβαρότητάς του, προτρέπουμε την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδοπούλου και τον Δήμαρχο κ .Κοκκαλιάρη το θέμα να αποσυρθεί και να συζητηθεί σε ξεχωριστή συνεδρίαση όπως αρμόζει στην σημασία του και όχι ως τελευταίο μετά από κάποιες ώρες συνεδρίασης.
Υ.Γ. Επισυνάπτονται σημερινές φωτογραφίες από το χορτοτάπητα του ΔΑΚ.
Πέρασαν περισσότερες από τις 2 εβδομάδες που ζητήθηκαν από τους αρμόδιους ,τελείωσε η συναυλία του λαϊκού Αργυρού και ,δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε πως η αρχική αμέλεια θα οδηγούσε το γήπεδο σε πολύ κακή κατάσταση…

16 σχόλια

  • Αστο Μαρα η αργα ξυπνησες η δεν ξερεις τι συμβαινει. Επειδη ασχοληθηκες ελαχιστα ,δεν σμαινει οτι εκανες και κατι τα προηγουμενα χρονια. Καλα θα κανει ο Γιανβνακης να μην ακολουθησει την γενική εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου, όχι της υπηρεσίας . Ειναι σωστη η πρόθεση να ακυρωθεί οποιαδήποτε προγενέστερη απόφαση των διοικητικών συμβουλίων του καταργηθέντος ΟΑΠΝ .

  • αχ βρε Ζηση μου, διερωτασαι και κανεις επισημανσεις λες κι εσεις δεν κυβερνησατε ποτε!!!! πραγματικα μας προκαλει εντυπωση αυτη σας η αλαζωνεια που αντιμετωπιζεται τα πραγματα ενω ο κοσμος σας απαντησε με την ψηφο του!!! το ΔΑΚ αγαπητε μου το θυμομαστε ολοι μας καπως ετσι που δειχνεις τις φωτογραφιες, εκτος απο την χρονια που επαιξε η Κοζανη β’ εθνικη και βελτιωθηκεκαπως η κατασταση του …. !!!! και παλι καλο θα ηταν να σταματησετε τις τρολιες και τις κριτικες σε μεγαλο βαθμο αφου η νεα δημοτικη αρχη εχει 8 μηνες που ανελαβε κι οπως ειναι φυσικο δεν μπορει να διορθωσει σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα παθογενειες και ελλειψεις δεκαετιων που εσεις αναπαραγατε!!! αν θελετε να μιλησουμε με στοιχεια εχουμε πολλα απο τα πολλα ετη τοπικης διακυβερνησης και μπορουμε να τα αντιπαραβαλλουμε….η Κοζανη εμεινε πισω γιατι εσεις δεν μπορεσατε να της δωσετε την ωθηση που χρειαζοταν και τωρα καθιστε στους καναπεδες των σαλονιων σας και απολαυστε πως θα γινει!!!

  • Υπομονή σε 9 μήνες θητείας της νέα δημοτικής αρχής δεν είναι εφικτό η ομάδα που βγαζει το δελτίο τυπου να βγάλει τόσες φωτογραφιες ώστε να φανεί το λαμπρό έργο της νέας δημοτικής αρχής
    Υπομονη δεν χρειάζεται άγχος γιατί όταν βγουν και συγκεντρωθούν όλες οι φωτογραφίες θα φανεί και η μεγάλη εκτέλεση των έργων
    Και μια ερώτηση που δεν νομίζω θα απαντηθεί
    Μπορεί κάποιος από τους υπευθυνους,παλαιούς και νέους να μας πει πόσα χρόνια έχει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο;
    Ξέρουν αν οχι να μάθουν και να σκεφθούν μηπως εκτός από την βροχή που τον σώζει πρεπει κάποτε να γίνει και η αλλαγή του

  • ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ “ΓΝΩΣΤΟΥΣ” ΣΑΣ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣ ΚΑΤΑΝΕΙΜΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΑ. ΑΚΟΥΤΕ?

      • Υπερασπίζεσαι τον Μάρα που ήταν τατσι μίτσι κότσι με Σημανδράκο, Κοεμτζόπουλο, Μαγγιρίδη και Μιχαηλίδη?
        Που είναι άραγε όλα τα σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα τα οποία αφού ολοκλήρωσαν τις επενδύσεις τους υπό την καθοδήγηση του Αρχιερέα Μαλούτα έχουν εξαφανισθεί?
        Λυπάμαι γιατί ξεχνάμε γρήγορα.
        Δεν μας αξίζουν μετριότητες.

        • Εσύ μάλλον είσαι από αυτούς που πηγαίνανε για πρώτοι και βγήκαν τρίτοι!
          Φυσικά και υπερασπίζομαι το Μάρα και δεν ξεχνάω τίποτα,θυμάμαι μια χαρά!
          Εδώ έχουμε τους Κουρού και Ιωαννίδη που ψήφιζαν φωτοβολταικα ενώ ήταν στον Κουζιάκη, να πετούν χαρταετό τώρα με τον Κοκκαλιάρη!
          Ήταν από τους ανθρώπους που προσπάθησαν ,ξεχώρισαν και εξακολουθούν να ξεχωρίζουν!
          Μακάρι να ασχολούνταν κι άλλοι σαν αυτόν, χορτάσαμε από μετριότητες και αυτός σίγουρα δεν είναι μετριότητα!

          • Δεν έχει σημασία αλλά δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης δεν είμαι ανιψιός πρώην δημάρχου που θέλει να γίνει δήμαρχος.

          • Εσύ που τα ξερεις όλα πες μας και πότε θα το ανακοινωσει και ποιους θα έχει μαζί του…
            Είδαμε και τον Κοκκαλιάρη που είναι ο γιος του πατέρα του πως έγινε Δήμαρχος…

          • Θα εξαρτηθεί από το ποσοστό που θα πάρει η κουμπάρα του θείου Άννα Διαμαντοπούλου. Άλλωστε ο αρχιερέας τα οργανώνει με βάση το ατομικό του συμφέρον.

  • Όσο θα περνάει ο καιρός θα καταλάβουν όλοι τι κακό έγινε
    Μακάρι να είχαν άτομα σαν το Μάρα και οι τωρινοί,αλλά τώρα ασχολούνται κάτι τυπάκια σαν τον άεργο Γιαννάκη να βγάζουν αλαζονεία
    Τελείωσε όμως η περίοδος χάριτος, θα αρχίσουν τα γιούχα Κοκκαλιάρη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι