kozan.gr: Φωτογραφίες από την καραμπόλα αυτοκινήτων λίγο πριν τα διόδια της Σιάτιστας στο ρεύμα Γρεβενά προς Κοζάνη (Βίντεο)

7 Σεπτεμβρίου 2024
16:41

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, καραμπόλα τριών ή τεσσάρων αυτοκινήτων κοντά στα διόδια της Σιάτιστας, στο ρεύμα Γρεβενά προς Κοζάνη, σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου 7/9. Στο Μαμάτσειο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τραυματίες, οι οποίοι υποβάλλονται σε εξετάσεις κι απ’ ότι φαίνεται εκ πρώτης όψεως δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Φωτογραφίες & βίντεο Ράδιο Σιάτιστα σε συνεργασία με kozan.gr

 

7 σχόλια

  • Προς τιμήν της ιστοσελίδας kozan.gr έχετε επισημάνει το πρόβλημα εδώ καιρό. Επίσης σημαντικό πρόβλημα δημιουργείται και στα φανάρια του lidl. Η διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δεν το βλέπει;

    • Η διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δεν είδε πως ανάμεσα στο γήπεδο Βατερού και στο βενζινάδικο υπάρχει δρόμος πλάτους 10 μέτρων, και οι κάτοικοι τρέχαμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα στο νέο κυκλικό κόμβο, θα δει το μπάχαλο που έκανε ο Ιωαννίδης στο Λιντλ;
      Στο νέο κυκλικό κόμβο Βατερού η οριστική σήμανση θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί εδώ και 1,5 μήνα, που έπεσαν τα τσιμέντα. Προφανώς η διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται στο δικό της κόσμο.

  • Πριν μια εβδομάδα παραλίγο να μας σκοτώσει ένας Ελληναρας όσο ήμασταν σταματημενοι στα διόδια της Σιάτιστας. Αφενός είχε μεγάλη ουρά και ΔΕΝ άνοιγαν τις μπάρες ώστε να αποσυμφορήστει η κατάσταση αφετέρου πάντα υπάρχει ο ανεύθυνος οδηγός που παίρνει ελαφρά τη καρδιά την οδηγηση.

    • Λύση είναι, αλλά δεν υπάρχει ούτε διαπλάτυνση στο σημείο που θα έπρεπε τουλάχιστον μία ακόμα λωρίδα, ώστε να υπάρχει μία για κάθε σταθμό διοδίου, Μ αποτέλεσμα στην συμφόρηση να χρησιμοποιείται η ΛΕΑ σαν 3η λωρίδα και δεν έχει τοποθετηθεί ούτε πινακίδα πριν από τα διόδια για να ενημερώνει εγκαίρως τους οδηγούς για το σε ποια λωρίδα βρίσκεται το egnatiapass.

      Τέλος και egnatiapass να έχεις με τόση συμφόρηση θα κολλήσεις στην κίνηση μέχρι να ανοίξει η δεξιά λωρίδα που οδηγεί στο egnatiapass καθώς εφόσον δεν υπάρχει πινακίδα ενημέρωσης ούτε αρκετές λωρίδες χρησιμοποιείται και από οδηγούς που δεν έχουν το egnatiapass και μέχρι να δωθεί δυνατότητα σ αυτούς τους οδηγούς να μπουν στις άλλες λωρίδες κόλλας και συ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι