Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης επισκέφθηκε το περίπτερο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

7 Σεπτεμβρίου 2024
19:22

Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης επισκέφθηκε το περίπτερο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχτηκαν οι πρυτανικές αρχές, καθηγητές και φοιτητές του. Επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρότυπη πειραματική διάταξη, φορητού ιδιωτικού δικτύου 5G, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Horizon έργου NANCY, καθώς και για το παιχνίδι Autonomous Connect4, της ομάδας Hyperion Robotics. Το αγωνιστικό ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο της ομάδας Perseus Racing εντυπωσίασε τον Υπουργό με την αιχμή της τεχνολογίας που έχει εφαρμοστεί.

 

2 σχόλια

  • Συγχαρητήρια ιδίως στους φοιτητές μας, που προσπαθούν στις δύσκολες συνθήκες της ελληνικής πραγματικότητας με περιορισμένους πόρους, αλλά ευτυχώς με τη στήριξη των χορηγών και τον προσωπικό τους αγώνα, πετυχαίνοντας αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο. Μπράβο!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι