kozan.gr: Την Κοζάνη επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

7 Σεπτεμβρίου 2024
21:15

 

Την Κοζάνη επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης. Μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση με τους πολίτες στις 20:00, στο El Barrio Cafe, στην Πλατεία Νίκης.

 

4 σχόλια

  • Η γνωστή παρέα που κατέστρεψε την Κοζάνη. Όλοι τους να πάρουν ένα κουβαδάκι και να πάνε να μαζέψουν τα νερά απ’ το υπόγειο γκαράζ της Πλατείας Συντάγματος. Και να βάλουν και το χέρι στην τσέπη, για να αποπληρωθούν τα δανεικά κι αγύριστα απ’ την Αγροτική Τράπεζα. 400 εκατομμύρια χρωστάει η ΝΔ, άλλα 400 χρωστάνε τα δεκανίκια της!

  • Ολη η καλοταισμενη , με δημοσιο χρημα , παλια φρουρα του καποτε κραταιου ΠΑΣΟΚ στην Κοζανη μαζευτηκε για μια ακομη φορα. Δυστυχως η ευτυχως το ΠΑΣΟΚ θυμιζει πλεον πανηγυρι .

  • Όλοι οι βολεμένοι στη συνάντηση . Από που να ξεκινησεις και που να σταματήσεις ; Ντροπή που έχουν το θράσος να θέλουν να καθορίζουν πράγματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι