“Γέφυρες – Δίαυλοι Πολιτισμού” – Νέος Πολιτιστικός Θεσμός στην Κοζάνη από τον Σύλλογο Φίλοι της Παράδοσης – Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (Spot)

8 Σεπτεμβρίου 2024
22:08
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου πολιτιστικού θεσμού στην Κοζάνη “Γέφυρες – Δίαυλοι Πολιτισμού”.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:30, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης και έχει ως θέμα “Στα Μονοπάτια της Θράκης, Γη του Ορφέα”.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Κοζάνης και το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, η εκδήλωση θα προσφέρει μια πολυδιάστατη εμπειρία με χορούς, έθιμα, τραγούδια, ιστορικές αναφορές και παραδοσιακά εδέσματα της Θράκης. Στην παράσταση θα συμμετάσχουν οι φιλοξενούμενοι σύλλογοι, ο Σύλλογος Πομάκων Νομού Ξάνθης και η Θρακική Εστία Εορδαίας “Αρχιγένης”, που θα συμβάλουν με την αυθεντική πολιτιστική τους κληρονομιά.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τις ομιλίες τους ο κ. Κάρολος Γεροβασιλείου και η κα. Εμινέ Μπουρουτζή, ενώ τον ρόλο της παρουσιάστριας θα αναλάβει η Έφη Κατσόγιαννου Τριανταφύλλου, Ιστορικός/Φιλόλογος.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να γιορτάσουμε μαζί την πλούσια κληρονομιά της Θράκης, ενισχύοντας τις πολιτιστικές γέφυρες και δεσμούς.

Πληροφορίες
6971735821
6938904313

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι