kozan.gr: Γέμισε από κόσμο, το βράδυ της Κυριακής 8/9, το Δημοτικό Στάδιο Σερβίων στη συναυλία με την τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

8 Σεπτεμβρίου 2024
23:09

Γέμισε από κόσμο, το βράδυ της Κυριακής 8/9, το Δημοτικό Στάδιο Σερβίων στη συναυλία με την τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα. Να σημειωθεί πως η είσοδος ήταν δωρεά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Σερβίων.

 

7 σχόλια

  • Αν έκαναν οι 13 δήμαρχοι αυτό που κάνει ο Ελευθερίου θα ακούγαμε όλο το χρόνο δωρεάν 26 μεγάλα ονόματα τραγουδιστών σε όλη την Δ.Μακεδονία.

      • Ενώ εδώ στην Κοζάνη που δεν προσφέρουν δωρεάν ψυχαγωγία στους πολίτες έχουν λύσει τα σοβαρά θέματα ;;;
        Αλήθεια τώρα εσύ ψηφίζεις;;;;

        • ετσι ακριβως 01:02 . για αυτο υπαρχει ο τοπικος πορος που εδωσε τα λεφτα για την συναυλια
          οχι για ζωνες πυρασφαλειας. οχι για επενδυσεις. οχι για δημιουργια υποδομων. ουτε καν για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ εκδηλωσεις
          αλλα για την κάθε πεγκυ ζηνα
          αχ ελλαδα με τους νεοελληνες σου
          για αυτο εχεις τους κοκκαλιαρηδες και τους ελευθεριου και τους παπαδοπουλους

  • Πολιτεία που δεν ανοίγει δρόμους, γέφυρες και οδικό δίκτυο τριτοκοσμικό, σιδηρόδρομος? Καλές και οι συναυλίες για την ανεργία, την υπογενητικότιτα να μείνουμε οι νέοι στον τόπο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι