Aποκλεισμός σοκ για τον ισχυρό Εορδαϊκό, από τον Μακεδονικό Κοζάνης, στο Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης- Α’ φάση – ΦΣ Εορδαϊκός: Λύση συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κατακαλίδη

9 Σεπτεμβρίου 2024
08:09
Μεγάλη νίκη πρόκριση με σκορ 2-0  πήρε ο Μακεδονικός Κοζάνης μέσα στη Νέα Νικόπολη με αντίπαλο τον ισχυρό Εορδαϊκό 
Σαν τη γάτα με το ποντίκι έπαιξε ο Μακεδονικός  τον  Εορδαϊκο δίνοντας τον χώρο στο γήπεδο  χτυπώντας τον στις αντεπιθέσεις. Ο φ ιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά έπεφταν επάνω στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων Οι γηπεδούχοι από την άλλη όποτε έβγαιναν στις αντεπιθέσεις ήταν φωτιά και λάβρα. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Νάνος , Χατζηζήσης .Δοκάρι για τον Εορδαϊκό είχε ο Παπαδόπουλος.
Ο Μακεδονικός στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τους Πύργους.
το φιλμ του αγώνα 
Στο 7′ σουτ Τσαγκαλίδη λίγο έξω.
Στο 36′ φάουλ Σαββουδη στο δεύτερο δοκάρι πλασέ Μαρτιρόσοβ από κοντά άουτ
Στο 47′ κάθετη Σαββούδη στον Χατζηζήση μοναδικό τετ α τετ πλασέ άουτ

Στο 49′ κόρνερ με τον Σαββούδη χάνει τη μπάλα ο Μήτκας κι ο Νάνοςαπό κοντά θα γράψει το 1-0.

Στο 58′ σουτ Παπαδόπουλου μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 70′ Σαββούδης ωραία στο Μόσχο, παράλληλη μπαλιά κι ο Χατζηζήζης από κοντά με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 2-0.
Στο 75′ σουτ Παπαδόπουλου Δ. στο κάθετο δοκάρι.
Στο 89′ σουτ Μπαλίτσα άουτ.
Μακεδονικός Κοζάνης (Μαλούτας – Παπακωνσταντίνου): Ζηνόβιος, Μόσχος, Παπαδόπουλος (71′ Βαρδάκας), Μαρτιρόσοβ, Ματούλας, Στεφανίδης (85′ Κοβαλέγγος), Μαλούτας, Μέρος, Χατζηζήσης Δ., Σαββούδης (79′ Μπαλτζής), Νάνος.

ΦΣ Εορδαϊκός (Κατακαλίδης): Μήτκας, Σιδηρόπουλος, Τσεμπερλίδης (72′ Καζανάς), Πιρίτζαους, Χαραλαμπίδης Θ. (46′ Μπαλίτσας), Πούλιος, Κοντογουλίδης, Τσαγκαλίδης (60′ Σαββάκης), Παπαδόπουλος, Καλατσανάς  (60′ Λαβαντσιώτης), Χαραλαμπίδης Μ.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Δρουδάκης, Λαμπριανίδης

Το “Φ.Σ. Εορδαϊκός” ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Νίκο Κατακαλίδη. Σε αυτόν τον σχεδόν ενάμιση χρόνο συνεργασίας ζήσαμε πολλές και ιδιαίτερες στιγμές οι οποίες θα παραμείνουν ανεξίτηλες. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την έως τώρα προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Εις το επανιδείν
Γραφείο Τύπου
“Φ.Σ. Εορδαϊκός

https://matiesstasport.blogspot.com/2024/09/blog-post_16.html

3 σχόλια

  • Ένα μεγάλο μπράβο στην Ομάδα του Μακεδονικού που κατάφερε το ακατόρθωτο! Τελικά όλα μια ιδέα είναι. Ήταν φοβερός αγώνας και η νίκη του άξιζε. Καλή συνέχεια!

  • O Mακεδονικός εξελίσεται σε μέγα προπονοτηφάγο, Κοζάνη και Εορδαικός άλλαξαν προπονητή μετά από ήττα από τον Μακεδονικό.

    Μην παίζετε αντίπαλοι με το Μακεδονικό!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι