Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζάνης Φανός τ΄ Αϊ Δημήτρ΄ «τα Παρταλόπλα» για τη μεγάλη συναυλία για τον Μιχάλη Χανιώτη στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης την Πέμπτη 29 Αυγούστου

9 Σεπτεμβρίου 2024
14:41
Κανένα σχόλιο

Ήταν ένα σημαντικό αφιέρωμα στον συντοπίτη μας συνθέτη Μιχάλη Χανιώτη !

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί από καρδιάς το κοινό που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και γέμισε το Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης την Πέμπτη 29 Αυγούστου, για να ζήσει από κοντά ένα τέτοιο πολιτιστικό γεγονός για την πόλη μας !

Ευχαριστούμε φυσικά όλους τους φίλους του Μιχάλη Χανιώτη, τραγουδιστές και μουσικούς για την παρουσία τους και το πραγματικά υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα που μας χάρισαν!

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Κοζάνη αλλά και τους δεκάδες ανθρώπους που βοήθησαν με διάφορους τρόπους για να γίνει πραγματικότητα το δύσκολο αυτό το εγχείρημα!

Ο Μιχάλης Χανιώτης και οι φίλοι του ήταν εκεί και μας προσέφεραν μια σημαντική συναυλία που θα μας μείνει αξέχαστη!

Και εις άλλα με υγεία !

Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης Φανός τ΄ Αϊ Δημήτρ΄ «τα Παρταλόπλα

Ο πρόεδρος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι