kozan.gr: Γ. Κοκκαλιάρης στο Δ.Σ. Κοζάνης: “Από το 2012 δεν είχε άδεια το πάρκινγκ στην Πλατεία Συντάγματος στην Κοζάνη – Δε μπορείτε να μας λέτε ότι στους 9 μήνες δεν κάναμε τίποτα. Δε μπορείτε να μας λέτε ότι ειναι προσβλητικό (που “σφραγίζεται”). Προσβλητικό είναι που δεν είχε άδεια τόσα χρόνια. Εμείς τρέχουμε τη διαδικασία, με 128.000 ευρώ, για να γίνει το πάρκινγκ όπως πρέπει να γίνει” (Bίντεο)

9 Σεπτεμβρίου 2024
19:48

Απαντώντας σε ερώτηση της αντιπολίτευσης σε σχέση με το επικείμενο “σφράγισμα” του πάρκινγκ στην Πλατεία Συντάγματος στην Κοζάνη (θέμα που αποκάλυψε το kozan.gr), ο Δήμαρχος Κοζάνης, Γ. Κοκκαλιάρης, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 9/9, ανέφερε, σε γενικές γραμμές: “Από το 2012 δεν είχε άδεια το πάρκινγκ στην Πλατεία Συντάγματος στην Κοζάνη. Δε μπορείτε να μας λέτε ότι στους 9 μήνες δεν κάναμε τίποτα. Δε μπορείτε να μας λέτε ότι ειναι προσβλητικό (που “σφραγίζεται”). Προσβλητικό είναι που δεν είχε άδεια τόσα χρόνια. Εμείς τρέχουμε τη διαδικασία, με 128.000 ευρώ, για να γίνει το πάρκινγκ όπως πρέπει να γίνει”.

10 σχόλια

  • Με τα αδεσποτα θα γινει κατι;

    Στα κοιλα στο κομβο ειναι γεματο σκυλιά

    Απο τα Lidl μεχρι νε μπεις την πολη εχει σκυλια

    • Τα παράπονα για τα “αδέσποτα” να τα κάνετε στις ΜΚΟ που τα εμπορεύονται. Στο Βατερό αμολούν μεγαλόσωμα δεσποζόμενα ράτσας, για να μη λερώνουν στην αυλή, κι όποιον πάρει ο χάρος.

    • Εσύ, πήγες κανένα αδέσποτα κι για στείρωση τις μέρες του προγράμματος; Κάθε μήνα γίνονται οι δωρεάν στειρώσεις στη Λευκόβρυση. Πάρε ένα κλουβακι ,βάλτο μέσα με λίγη τροφή,και κουνα τον πωπο σου. 20 γκρινιάρηδες -τεμπεληδες του καναπέ,αν κάνατε αυτό, θα’ βλεπες αν έπεφτε ή όχι ο πληθυσμός απότομα. Ο Δήμαρχος τι είναι, Τιραμόλα; Ξέρω όμως ότι δίψας για φολες. Εύκολα πράματα, Είδες πώς σε ξέρω;

      • Γιώργο μπορεί εσύ να είσαι άεργος ή αργοσχολος (είδες πως σε ξέρω κι εγώ)αυτό όμως δεν συμβαίνει σε όλους τους υπόλοιπους!!
        Δηλαδή να βγούμε όλοι στην γύρα να μαζεύουμε αδέσποτα να τα πηγενουμε στην Λευκόβρυση για στείρωση (!!!!!) Δεν πας καθόλου καλά!!!!
        Για πιο λόγο ρε γίγαντα της δική σου ασύλληπτης λογικής να κάνει κάποιος πολίτης αυτό που είναι δουλειά του και είναι υποχρεωμένος να κάνει ο Δήμος???Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν έτσι σου είπαν???
        Επισης γι’αυτό που περιγράφεις επιδοτείται από την κεντρική διοίκηση και από το υστέρημα των πολιτών και επίσης αρμέγει δημοτικά τέλη από τους πολίτες για να τους παρέχει υπηρεσίες!!!

        • Δεν είμαι καθόλου άεργος, είμαι εργαζόμενος και μάλιστα σκληρά. Από το σχόλιό σου φαίνεται πόσο άσχετος είσαι με το πρόβλημα, πόσο αφελή και απλοϊκή σκέψη διαθέτεις επί του ζητήματος. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κανένας απολογητής του Δήμου ή του Δημάρχου ( οφείλω όμως εδώ να πω ,για να είμαι δίκαιος, ότι ο Κοκκαλιάρης δείχνει να τα δίνει όλα, τα βλέπω από μέσα- τα αδέσποτα ήταν από τα βασικά του προτάγματα προεκλογικά εξάλλου) ,όμως :

          1. Για εκατοντάδες αδέσποτα αρκεί ένα συνεργείο με δύο άτομα (και μία μόνο κτηνίατρο με σύμβαση); Όχι φυσικά. Αν ήταν 2 ή 3 συνεργεία θα αρκούσαν; ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ!!! Δεν μπορείς να αντιληφθείς την οξύτητα του προβλήματος. Δεν καταλαβαίνεις ολοφάνερα ότι κανένας Δήμος και κανένας Δήμαρχος δεν μπορεί χωρίς τους εθελοντές στο εκρηκτικό πρόβλημα των αδεσπότων, τα οποία φυσικά δεν φταίνε σε τίποτε απολύτως . Δεν έχεις αντιληφθεί υποθέτω ότι υπάρχει γενική ατιμωρησία στη χώρα , και μπορεί ο καθένας να έχει αστείρωτο ή να εγκαταλείπει το κατοικίδιό του (ό,τι πιο απάνθρωπο, και απέναντι στο ζώο,και απέναντι στην τοπική κοινωνία, αφού θα γεννοβολάει ανεξέλεγκτα). Δεν έχεις αντιληφθεί πάρα πολλά επιπλέον άλλα .

          2. Κάθε μήνα ο Δήμος Κοζάνης, με το πρόγραμμα τριημέρου δωρεάν στειρώσεων , απευθύνει έκκληση σε εθελοντές να βοηθήσουν στη δραματική κατάσταση , διότι το συνεργείο του Δήμου πόσα θα ήταν δυνατόν να περισυλλέξει για στείρωση; – για πες μου εσύ έναν αριθμό. Αν δεν τρέξουμε ως εμπράγματα ενεργοί πολίτες εσύ και εγώ (πού τρέχω πάρα πολύ,και όχι μόνο για στειρώσεις) , αν δεν γίνει μαζική η συμμετοχή και σύμπραξη, πιστεύεις ότι ο οποιοσδήποτε Δήμος στην Ελλάδα θα τα καταφέρει μόνος του; Υπάρχει επίσης καμιά πιθανότητα στα επόμενα χρόνια να αυξηθούν κατακόρυφα οι επιδοτήσεις του Κράτους στους Δήμους για τα αδέσποτα; Τα οποία,τα δύστυχα, αποτελούν την τελευταία τρύπα του ζουρνά στο μυαλό του Έλληνα , ενώ πρώτα θα κατασπαληθούν πόροι και λεφτά για εξαλλοσύνες και αδιανόητες σπατάλες (δες πχ τι γίνεται σε εκδηλώσεις άρτου και θεαμάτων ,ένα παράδειγμα απλό αναφέρω, για να καταλάβεις ). Και φτάνουμε να μην έχουν οι Δήμοι να δώσουν ένα τσουβάλι τροφή ή φάρμακα που επείγουν για τα αδέσποτα!!! Η ΝΤΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! Η νοοτροπία δυστυχώς, η κουλτούρα ,η “παράδοση” δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη . Και όχι μόνο για τα αδέσποτα. Γι αυτό αποτελούμε σήμερα τη χλεύη ευρωπαικών κρατών που είναι τόσο μπροστά σ΄αυτά, όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Γερμανία!!!

          3. Μεταξύ μας: Αυτά που έγραψες είναι για να δικαιολογήσουν τη δική σου απραξία, (“μουκαΐτιά ,που λένε στην Κοζάνη, βαθιά τεμπελιά δηλαδή), να νανουρίσεις απλά τη συνείδησή σου ότι ναι μεν, δεν σ΄αφήνει ασυγκίνητο το πρόβλημα , αλλά ποιος ξεβολεύεται τώρα, ποιος πάει για βοήθεια. Υπάρχει ο Δήμος,συνεργείο έχουν , ας κόψουν το λαιμό τους .

          ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. Εξόχως συνυπεύθυνοι. Διότι έτσι δεν πρόκειται να γίνει τίποτε το καταλυτικό. (Ξέχασα, λύνεται και με φόλες, ο κρυφός πόθος πολλών ανεγκέφαλων) .Η ελπίδα εναπόκειται σε τεράστιο κομμάτι ξεκάθαρα στους εθελοντές .

  • Τελικά Γιαννάκη όπως απέδειξες όποιος δήποτε μπορεί να γίνει δήμαρχος στην πόλη της Κοζάνης. Τι σημασία έχει αν είναι ΣΥΡΙΖΑ και πλαισιώνεται από νεοδημοκράτες ΠΑΣΟΚους και ακροδεξιούς. Αν έχει την ικανότητα να δώσει σε όλους κάποια θέση και χαρτζιλίκι τότε θα πετύχει το στόχο του και θα κουνάει το δάχτυλο σε όλο το δημοτικό συμβούλιο.

  • Πρεπει καποια στιγμη καποιος δημαρχος να ασχοληθει με τα αδεσποτα εμποδια υπαρχουν πολλα και το ξερουμε αλλα πρεπει καποιος να τα αντιμετωπίσει

  • Η ιστορία έγραψε,Κοκκαλιάρη,το πάρκινγκ κλείνει επί των ημερών σου.Σκόπευες να το κλείσεςι για αυτό δεν διορθώσανε και τηννπορτα 2 μήνες τώρα.
    Δεν φταίνε μόνο οι άλλοι φταις κι εσύ

  • Αλήθεια γιατί δεν μας λέει τι έκανε η δημοτική αρχή στους 9 μήνες και γιατί δεν κατάγγειλε την προηγούμενη που κατά την άποψη της αδιαφόρησε
    Το να μιλάς γενικά,αφηρημένα και αόριστα είναι κλασσικό δείγμα ανεπάρκειας

  • Μπράβο τ βάλατε όλοι μ τ αδέσποτα κ όχι μ αυτούς που τ εγκαταλείπουνε αλήθεια εσείς πιστεύω είστε κ από αυτούς που η τ χτυπάτε η τ δηλητιριαζετε αυτοί που κρίνετε φυσικά δεν έχετε υπομονή εμείς πρώτα σαν πολίτες καταστρέφουμε κάθε δημοτική περιουσία που πληρώνουνε οι φορολογούμενοι ας μάθουμε σ νεώτερες γενιές ν μην καταστρέφουνε οτιδήποτε δημόσια περιουσία κ ν είναι πιο υπεύθυνοι πολίτες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι