kozan.gr: Στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 9/9 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης: “Ο λαός θα στείλε στη σύνταξη το Μητσοτάκη. Δεν θα αποφασίσει ο ίδιος” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Σεπτεμβρίου 2024
21:29

 

Στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 9/9 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, παρουσία πλήθους υποστηρικτών και φιλών του κόμματος.

 

 

 

 

13 σχόλια

  • Εθνική ανεξαρτησία
    Αλήθεια γιατί υπάρχει σιωπή στο τι:
    Έγινε στην Κάσο;
    Γιατί στη στέγη του Ποντιακού Ελληνισμού, δεν καταγγέλθηκε η παρουσία Έλληνα αξιωματικού στη γιορτή νίκης των Τούρκων;
    Έτσι νομίζει ο κ.Ανδριυλακης ότι θα κυβερνήσει ;

      • Παρηγορια στον αρρωστο,συγκρινεις ευρωεκλογες με εθνικες,σαν να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια!! Ο μητσοτακης θα κερδισει και τις επομενες εκλογες γιατι πολυ απλα οι αντιπαλοι του δεν κανουν ουτε για θυρωροι σε πολυκατοικια!!!

  • Αυτό που μας προξενεί εντύπωση είναι που προχθές πήγαν και ψήφισαν Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα πιάνουν τα χέρι του Ανδρουλάκη, μάλιστα του εύχονται καλή συνέχεια.
    Δηλαδή κριτήρια πολιτικά μηδέν. Περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα από συγκέντρωση σε συγκέντρωση.
    Τελικά αυτοί είμαστε .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι