kozan.gr: H ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού Τζόυς Ευείδη για το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης: “Στο υπέροχο θέατρο της Κοζάνης ο ηθοποιός δεν έχει ούτε νερο να πιει και αν θέλει πιπί πρέπει να πάει στο δάσος” – Τι απάντησε, στη συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλιου Κοζάνης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Ιωαννίδης – Τι παραδέχτηκε αλλά τι θεώρησε υπερβολικό από πλευράς της αναρτήσεως της ηθοποιού (Βίντεο)

9 Σεπτεμβρίου 2024
21:57

H γνωστή ηθοποιός Τζόυς Ευείδη για το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.Τι απάντησε, στη συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλιου Κοζάνης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Ιωαννίδης – Τι παραδέχτηκε αλλά τι θεώρησε υπερβολικό από πλευράς της ανάρτησης της ηθοποιού


29 σχόλια

  • Πολύ δίκαιο έχει η ηθοποιός …μαύρο χάλι όπως όλα σ’ αυτήν την πόλη….τίποτε δεν λειτουργεί κανείς δεν νοιάζεται.

  • Ανεπαρκείς όλοι όσοι ασχολούνται με τον πολιτισμό στο Δήμο Κοζανης.ΧΡΟΝΙΑ τώρα.
    Αντιδήμαρχος χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς να νοιάζεται,
    Τεχνική υπηρεσία για όλα τα τεχνικά προβλήματα που ασχολούνται τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΔΗΜΟΥ
    Η δικαιολογία τους…..δεν υπάρχουν λεφτά, δεν έχουμε προσωπικό. Συνέχεια η ίδια απάντηση.
    Στις εκλογές όμως τάζουν όλοι ότι θα τα αλλάξουν όλα, ότι θα προσπαθούν για το καλύτερο, και στο τελος κάθε πέρυσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.
    Ανεπαρκείς στο σύνολο σχεδόν όλοι οι αιρετοί τελικά.Μονο για φιγούρα και προσωπική προβολή.
    Κατάντια ,ανικανότητα , επικίνδυνοι όλοι .

  • Για αυτό βγαίνει δελτίο τύπου που τα ωραιοποιει όλα,γιατί ο αρμόδιος είναι μόνο για φωτό στο fb και οχι για δηλώσεις γιατί υπάρχει ανεπάρκεια που σε συνδυασμό με την έλλειψη προσόντων κάνουν την κατάσταση εκρηκτική

  • Πληρώσανε για να πάρουν το χώρο να κάνουν παράσταση ή τους παραχωρήθηκε τζάμπα;; Γιατί αν το πηραν τζάμπα είναι περιτές οι απαιτήσεις.

    • Προφανως και πληρωνουν!!! Οπως και για την Αιθουσα Τεχνης! Και ενας τοπικος συλλογος μη κερδοσκοπικος να θελει να κανει εκδηλωση στην Αιθουσα Τεχνης,πληρωνει!!! Ποσο μαλλον ενας επαγγελματικος θιασος!

  • Το καθε περσι και καλυτερα δεν ταιριαζει με το κατι αλλαζει που μας ταιζουν
    Βγείτε καμια φωτο μετους μπογιατζηδες και τους καθαριστες,αντε και σε κανενα πανηγύρι
    Ως εκει φτανει,ακομα 4 χρονια

  • Μόνο ντροπή αισθάνομαι για αυτή την εικόνα του θεάτρου μας. Και θέλουμε να λεγόμαστε και πόλη του πολιτισμού. Κανονικά θέλει ένα μεγάλο άκυρο να ρίξουμε σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις εμείς ως πολίτες, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, για να μην ξαναπατήσει θίασος, έως ότου φτιαχτούν οι εγκαταστάσεις. Να μην ανεχόμαστε τις μετριότητες και τις κακοτεχνίες όταν προσβάλλουν την ευημερία, την υγεία και ασφάλειά μας.

  • τυχάρπαστος
    που κατέχει μια θέση χωρίς να έχει τα προσόντα (τυπικά ή μη) και βρέθηκε στη θέση αυτή από τύχη.

    καιροσκόπος
    άνθρωπος που χωρίς να δεσμεύεται από αρχές καιροφυλακτεί και αρπάζει οποιαδήποτε ευκαιρία του προσφέρεται και έτσι συχνά αλλάζει στρατόπεδο, πολιτική τοποθέτηση, φίλους, συμμάχους κ.λπ.

  • Ελάτε Ποντοκωμη στο υπαίθριο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης να δείτε οργάνωση και καθαριότητα.Να πάρετε μερικά μαθήματα.Συγχαρητηρια στον πρόεδρο της Ποντοκώμης για όλη την προσπάθεια συντήρησης του θεάτρου.Ολα καινούρια.Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου όταν ήρθε έμεινε έκθαμβος,δεν περίμενε να βρει ένα τέτοιο θέατρο στα μέρη μας!!!

  • Ανεπαρκείς στο σύνολο ψευτες σχεδόν όλοι οι αιρετοί τελικά. Μονο για φιγούρα και προσωπική προβολή.
    Κατάντια ,ανικανότητα , επικίνδυνοι όλοι .Μόνο ντροπή αισθάνομαι για αυτή την εικόνα του θεάτρου μας.

  • Ντροπή μας.
    Βγείτε στο εξωτερικό και προβληματιστείτε γιατί ακόμα έχουμε τουρκοκρατικα κατάλοιπα.

    Γιατί υπάρχει αυτή η πυραμίδα της κομματική υποστήριξης εις βάρος του συνόλου.

  • Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ο ελληνικός λαός δεν λέει τίποτα ανεδαφικά .Είναι κοινονικά μορφωμένος, δυστυχώς ποτέ δεν υπήρχε κοινονική μόρφωση σε οποιοδήποτε είδος εξουσίας.
    Από λόγια χόρτασε ο προδωμένος ελληνικός λαός ,λαχταρεί να υλοποιηθούν μόνο τ’ αυτονόητα.
    Και όπως έλεγε ο εθνικός ποιητής Διονύσης Σολωμός ΚΑΙ ΔΙΗΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    Γίναμε ρεζίλι πανελλαδικά. Άραγε θα νοιαστεί κανένας από τους εκπροσώπους της πολιτείας σ΄ οποιονδήποτε στάθμη?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι