Interactive (Κοζάνη): Επιδοτούμενο πρόγραμμα: “Ολοκληρωμένη παρέμβαση επαγγελματικής ανάπτυξης και ένταξης στην αγορά εργασίας για νέους ηλικίας έως 29 ετών”

11 Σεπτεμβρίου 2024
17:07
Κανένα σχόλιο
 

«Ολοκληρωμένη Παρέμβαση επαγγελματικής ανάπτυξης και ένταξης στην αγορά εργασίας για νέους ηλικίας έως 29 ετών» η οποία αφορά στην παροχή ενός ολοκληρωμένου, στοχευμένου και καινοτόμου πλέγματος υπηρεσιών σε 8.000 ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών, αποφοίτους δευτεροβάθμιας και μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 Σκοπός της Πράξης

Σκοπός της Πράξης είναι να προάγει την κοινωνική συνοχή και να παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη ώστε να διευκολυνθεί η κοινωνική ένταξη των άνεργων νέων και να διασφαλιστούν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους. Η αναγκαιότητα της πράξης προκύπτει κυρίως από την ένταση του φαινομένου των νέων που είναι εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα.

Αντικείμενα κατάρτισης- Περιεχόμενο προγράμματος:

Ο ωφελούμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά προτεινόμενα προγράμματα που αφορούν σε Τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, Μεταποίηση, Υγεία και Ευεξία, Κυκλική οικονομία & Περιβάλλον, Τουρισμός, Τεχνολογίες μεταφορών και εφοδιαστικής αλυσίδας και Τομέας δομικών υλικών + Μετάλλου. Η διάρκεια τους κυμαίνεται από 400 έως 700. Το πλέγμα των παρεχόμενων υπηρεσιών περιλαμβάνει : Επαγγελματική Συμβουλευτική, Επαγγελματική Κατάρτιση (θεωρητική κατάρτιση & πρακτική άσκηση) και Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
  • Να έχουν ηλικία άνω των 18 έως 29 ετών.
  • Να είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικό επίδομα:

Το εκπαιδευτικό επίδομα ορίζεται σε πέντε (5) ευρώ την ώρα τόσο για την θεωρητική κατάρτιση, όσο και για την πρακτική άσκηση (έως και 3.500 ευρώ). Ειδικότερα για τους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με επιτυχία:

  • 3500€ για πρόγραμμα κατάρτισης συνολικής διάρκειας 700 ωρών
  • 2800€ για πρόγραμμα κατάρτισης συνολικής διάρκειας 560 ωρών
  • 2000€ για πρόγραμμα κατάρτισης συνολικής διάρκειας 400 ωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

• Κοζάνη- Ειρήνης & Κ. Δρίζη 1, ΤΚ 50100 Τηλ: 24610 49116 Email: [email protected]

• Γρεβενά Θωμά Λαδά 2, ΤΚ 51100 Τηλ: 24620 87300 Email: [email protected] & [email protected]

• Γέφυρα Θεσσαλονίκης – Κ. Καραμανλή 40 ΤΚ 57011 Τηλ. 2310729949 Email: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι