kozan.gr: Πτολεμαίδα: Επιχειρηματική συνάντηση αγοραστών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το χρονικό διάστημα 19-21 Σεπτεμβρίου

11 Σεπτεμβρίου 2024
18:01

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζοντας ενεργά την εξαγωγική προσπάθεια των επιχειρήσεων της περιοχής καθώς και τη δημιουργία αναπτυξιακών προοπτικών μέσα από την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διοργάνωση επιχειρηματικής συνάντησης αγοραστών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο Νομό Κοζάνης, το χρονικό διάστημα 19-21 Σεπτεμβρίου. Σκοπός της διοργάνωσης της συγκεκριμένης επιχειρηματικής συνάντησης με εξαγωγικά ώριμες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, είναι η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων που προσδιορίζουν την ταυτότητα του τόπου μας με στόχευση και κύρια  ζητούμενα την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την τόνωση του πρωτογενούς τομέα της περιοχής. Η επιχειρηματική συνάντηση αναμένεται να γίνει στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα.

kozan.gr

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι