kozan.gr: H ΔΕΛΗΒΑΝΗΣ ΑΤΕΒΕ είναι η ανάδοχος εταιρεία που θα υλοποιήσει την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Λευκόβρυση – Δημιουργείται χώρος στάθμευσης 37 θέσεων – Σύντομα η υπογραφή της σύμβασης

12 Σεπτεμβρίου 2024
08:29

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η ΔΕΛΗΒΑΝΗΣ ΑΤΕΒΕ είναι η ανάδοχος εταιρεία που, προέκυψε από σχετικό διαγωνισμό και θα υλοποιήσει την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Λευκόβρυση. Κατέθεσε ποσοστό έκπτωσης 25,42% επί του αρχικού προϋπολογισμού, βάσει μελέτης, ύψους  87.000 ευρώ. Οι εργασίες θα εκτελεστούν στη δημοτική έκταση που βρίσκεται έξω από την κεντρική είσοδο του γυμναστηρίου. Θα γίνουν εργασίες με σκοπό την οριοθέτση του χώρου και στόχο τη διαμόρφωση ενός δρόμου πρόσβασης κατάλληλου και ασφαλούς τόσο για την κίνηση των πεζών όσο και των οχημάτων. Δημιουργείται χώρος στάθμευσης 37 θέσεων εκ των οποίων οι 2 είναι για την εξυπηρέτηση χρηστών ΑμεΑ. Επιπλέον χωροθετούνται και 3 θέσεις στάθμευσης λεωφορείων. Δημιουργούνται δύο πεζοδρόμια συνολικού εμβαδού 185m2 ώστε να εξυπηρετούν την πεζή πρόσβαση. Η επιφάνεια της περιοχής, εκτός των πεζοδρομίων, συνολικού εμβαδού 3200τ.μ διαστρώνεται με άσφαλτο πάχους 5εκ. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι εργασίες Οδοποιίας.

kozan.gr

8 σχόλια

      • Την διοίκηση Μαλούτα να ευχαριστατε που είχε αντιδήμαρχο την Νούλα,να δουμε ποιους θα ευχαριστούμε σε 4 χρονια,μάλλον κανέναν

        • Να τους ευχαριστήσουμε και τα μπετά μέσα στον Δημοτικό Κήπο και την καταστροφή του. Α και για την αποπνικτική “νέα” πτέρυγα του νοσοκομείου που κοψανεωολα τα δέντρα , γιατί είναι γνωστό ότι οι ασθενείς δεν χρειάζονται οξυγόνο, τσιμεντοκονίαμα χρειάζεται να αναπνέουν. Στυγνοί μπετατζηδες ήταν αλίμονο αν είχαν αποτύχει και στον σχεδιασμό πάρκινγκ που χρειάζεται μόνο μπετό. Αν και μέχρι το τελικό αποτέλεσμα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ότι δεν θα είναι πάλι έργο αρπακολλα και στο ποδαρ’ που θα κρατήσει κάνα χρόνο το πολύ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι