kozan.gr: Παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Κοζάνης, έξω από Δημαρχείο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12/9 – Διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν χορηγηθεί στους δικαιούχους-εργαζόμενους τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) – “Τα Μ.Α.Π. του 2023 θα πληρωθούν σε χρήματα”, ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης που κατέβηκε κάτω από το Δημαρχείο κι έκανε διάλογο με τους εργαζομένους (Φωτογραφίες & Βίντεο)

12 Σεπτεμβρίου 2024
18:31

Παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Κοζάνης, έξω από Δημαρχείο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12/9. Διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν χορηγηθεί στους δικαιούχους-εργαζόμενους τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.). Δικαιούχοι των Μ.Α.Π. είναι οι καθαρίστριες, εργάτες νεκροταφείων, αποκομιδής, εργατοτεχνικό προσωπικό κ.τ.λ. Τα Μ.Α.Π. του 2023 θα πληρωθούν σε χρήματα”, ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης που κατέβηκε κάτω από το Δημαρχείο κι έκανε διάλογο με τους εργαζομένους .




6 σχόλια

  • Καλά βρε πρόεδρε συνυποψήφιοι εισασταν με τον Περικλή αλειφερης με την Ζεμπιλιαδου. Άρα στηρίξατε κοκκαλιαρη. Τι έγινε τώρα; Εκτός εάν σας δούλεψε ο Περικλής για τα καλά!

    • Η Ζεμπιλιάδου είχε υποψήφιους όχι πρόβατα να πηγαίνουν ως τηλεκατευθυνόμενοι! Αυτούς ψάξτους στον δικό σου συνδυασμό που μάλλον δεν πήγε καλά και σας τσούζει

  • ουτε το 2023 ειχαν ρουχα εργασιας δηλαδη….”για το 2023 θα χορηγηθουν χρηματα”????? αρα ο πρωην δημαρχος δεν τους τα παρειχε?????? γιατι δεν μιλατε ξεκαθαρα να καταλαβει ο δημοτης τι πληρωνει????

  • δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί έπρεπε να γίνει αυτή η διαμαρτυρία ? αν συναντιόντουσαν απευθείας με τον δήμαρχο, δεν θα λυνόταν το θέμα? δεν θα τους παρείχε τα μέσα ατομικής προστασίας? θα τους έλεγε όχι?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι