Κοινότητα Κρόκου Kοζάνης: H ανάπλαση της περιοχής “Λάκκος” Κρόκου, ενός πολύ σημαντικού έργου για τον Κρόκο και την ευρύτερη περιοχή

12 Σεπτεμβρίου 2024
23:29
Κανένα σχόλιο
Επίσκεψη στο “Λάκκο” του Κρόκου Κοζάνης με τον αντιπεριφερειάρχη τεχνικών έργων Χάρισιο Γκοβεδάρο, τον Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας, στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας της μελέτης “Διαμόρφωση πάρκου Αγίας Παρασκευής-περιοχή “Λάκκος”, οικισμού Κρόκου Δήμου Κοζάνης”. Μια μελέτη η οποία είναι ενταγμένη από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, στις παρεμβάσεις αναβάθμισης αστικού και φυσικού περιβάλλοντος με Κύριο και χρηματοδότη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και φορέα παρακολούθησης και υλοποίησης της μελέτης το Δήμο Κοζάνης.
Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε η επιτάχυνση των ενεργειών για ολοκλήρωση της μελέτης και η παρουσίαση αυτής πριν την οριστικοποίησή της ώστε να υπάρχει η δυνατότητα βελτιώσεων και ενδεχόμενης τροποποίησής της.
Μετά την αποδοχή της οριστικής μελέτης θα αναζητηθεί πρόγραμμα χρηματοδότησης για την ένταξη της κατασκευής του έργου, ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί η ανάπλαση της περιοχής “Λάκκος” Κρόκου, ενός πολύ σημαντικού έργου για τον Κρόκο και την ευρύτερη περιοχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι