Ευχαριστήριο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προς την Εταιρεία «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας ΑΕ»

13 Σεπτεμβρίου 2024
10:11
Κανένα σχόλιο

 

Η Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει και δημοσίως, τις θερμές ευχαριστίες της προς την εταιρεία «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΕ», για την πολύτιμη υλική και οικονομική βοήθεια που προσέφερε προκειμένου να γίνει η συντήρηση των δίδυμων πύργων του Αγροκτήματος της Σχολής μας.

Με την αφιλοκερδή αυτή προσφορά της εταιρείας «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΕ» αναδείχθηκε η ιδιαίτερη ομορφιά και αισθητική των δίδυμων πύργων και έτσι θα εξακολουθήσουν να είναι ένα σημαντικό αξιοθέατο για τους επισκέπτες και τις επόμενες γενιές.

Οι δίδυμοι πύργοι είναι ένα κτίριο με ιστορική και αρχιτεκτονική αξία. Είναι μια μοναδική κατασκευή που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών αλλά και την πόλη της Φλώρινας και γι΄ αυτό αποτελεί το επίσημο έμβλημα του Δήμου. Πρόκειται για ενσιρωματικούς σιρούς μέσα στους οποίους παρασκευαζόταν ενσίρωμα το οποίο αποτελούσε την κύρια τροφή χονδροειδών ζωοτροφών των εκτρεφόμενων μηρυκαστικών ζώων κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Με την πάροδο του χρόνου χρησιμοποιήθηκαν ως σιταποθήκες ή εξυπηρετούσαν άλλες ανάγκες του Αγροκτήματος.

Ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε, κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Με εκτίμηση

Ο Κοσμήτορας της Σχολής

Φωκίων Παπαθανασίου

 Καθηγητής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι