Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή σύμβασης του έργου «Βελτίωση ενεργειακής απόδοσης υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών με ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης- τηλεμέτρησης και συστήματος προπληρωμένης άρδευσης στο ΤΟΕΒ Σερβίων»

13 Σεπτεμβρίου 2024
13:31
Κανένα σχόλιο

 

Τη σύμβαση για τη «Βελτίωση ενεργειακής απόδοσης υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών με ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης- τηλεμέτρησης και συστήματος προπληρωμένης άρδευσης στο ΤΟΕΒ Σερβίων» υπέγραψε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με την ανάδοχη εταιρεία.

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια εξοπλισμού, που αφορά στην αναβάθμιση των υποδομών εγγείων βελτιώσεων του ΤΟΕΒ Σερβίων, με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών του Οργανισμού.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του 1.792.878,80€ (με ΦΠΑ) και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020», από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από Εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με συμβατικό χρόνο περαίωσης τους 12 μήνες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι