M. Παπαδόπουλος: Άμεση ανταπόκρισή του Υπ. Παιδείας στα δίκαια αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και των τοπικών κοινωνιών του Άνω Βοΐου και του Βελβεντού

13 Σεπτεμβρίου 2024
14:16

 

Ευχαριστώ τον Υπουργό Παιδείας κ. Κυριάκο Πιερρακάκη και την Υφυπουργό κ. Ζέτα Μακρή που αφουγκράστηκαν τα δίκαια αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και των τοπικών κοινωνιών του Άνω Βοΐου και του Βελβεντού. Η δημιουργία περισσότερων τμημάτων στο Γυμνάσιο Νεάπολης αλλά και η λειτουργία ολιγομελών τμημάτων στα ΓΕΛ Βελβεντού και Νεάπολης δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά μας να έχουν πρόσβαση σε ισότιμες ευκαιρίες εκπαίδευσης και μάθησης.Επισης ευχαριστώ ιδιαίτερα την Διευθύντρια Β´ εκπαίδευσης Βίκυ Βόντσα για την σημαντική συμβολή της.

12 σχόλια

  • Αντί να αναλώνεται σε εύκολα Δελτία Τύπου, για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην ΔΕΤΗΠ, κυρίως εξαιτίας της καθυστέρησης ολοκλήρωσης της μονάδας V έχει να πει κάτι ο Βουλευτής?

    Για την απολιγνιτοποίηση έχει να πει κάτι που έχει ερημώσει οικονομικά ο τόπος?

  • Κ. Παπαδόπουλε, ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή βιώνει μια πρωτόγνωρη και πρωτοφανή ακρίβεια στο ρεύμα. Ξέρετε γιατί το ρεύμα είναι πιο φθηνό στην υπόλοιπη Ευρώπη από ότι στην Ελλάδα;;; Γιατί οι ευρωπαικές κυβερνήσεις π.χ Γαλλία, έχουν βάλει στο χρηματιστήριο ενέργειας το 30% της συνολικής παραγωγής ρεύματος που παράγουν. Στην Ελλάδα έχει μπει το 85% της συνολικής παραγωγής ρεύματος στο χρηματιστήριο. Με αποτέλεσμα οι πολίτες να είναι όμηροι και δέσμιοι ενός καρτέλ. Παρά την πτώση στις τιμές των καυσίμων ή του αερίου, στην Ελλάδα δεν έπεσε το ρεύμα καθόλου. Τι κάνατε για αυτό;;

  • Μιχαλάκη για να πάει κάποιος στο Άνω Βοιο με το αυτοκίνητο πρέπει να στρίψει δεξιά μετα τα ερείπια του στάθμου διοδίων που ξηλωσες;

  • Γιατί ευχαριστείτε ιδιαίτερα την Διευθύντρια Β´ εκπαίδευσης για την σημαντική συμβολή της ;
    Αυτή δεν ήταν που στην πρώτη της εισήγηση ήταν αρνητική στη δημιουργία των ολιγομελών τμημάτων ;

  • Μάθε πρωτα τι ειναι τηλεδιοίκηση και οταν δεν ζορίζεσαι μπροστα στις κάμερες να απαντάς και μετα συνεχίζεις και το εργάκι σου το επικοδομητικό….στο να ταίζεις σανο τα πρόβατα του 41% Μιχαλάκη καρεκλοκένταυρε! Μεχρι τοτε ΤΕΛΟΣ ξέρεις εσυ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι