Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε συστηματικά την καταγραφή των υφισταμένων γεφυρών και τεχνικών

14 Σεπτεμβρίου 2024
00:25
Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ξεκίνησε συστηματικά την καταγραφή των υφισταμένων γεφυρών και τεχνικών ανεξαρτήτως διάστασης και ανοίγματος, ώστε να είναι έτοιμη για την εισαγωγή στοιχείων στο υπό σχεδίαση Εθνικό Μητρώο Γεφυρών (ΕΜΓ) αλλά και να προετοιμαστεί για την Επιθεώρηση, Αξιολόγηση και Συντήρηση των Γεφυρών σύμφωνα με την απόφαση 321681/2023 (ΦΕΚ 6430/Β/10-11-2023) “Έγκριση Κανονισμού Επιθεώρησης και Συντήρησης Γεφυρών-Διοικητική Αρχή Γεφυρών”. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Π.Δ.Μ κ.  Γκοβεδάρος Χαρίσιος.

11 σχόλια

  • Τοπογράφοι και Ηλεκτρολόγοι οι πιο σχετικοί για τις γέφυρες ενώ οι Πολιτικοί μηχανικοί οι πιο άσχετοι.
    Τους πολιτικούς μηχανικούς δεν τους θέλουμε γιατί είναι οι πιο σχετικοί.

  • Την ίδια φωτογραφία με τη διαφορά ότι φορούσαν κοκκινα γιλέκα την δημοσίευσε και άλλος αυτοδιοικητικος .Ζηλια, ζήλια;

    • Αυτά που λες δεν γίνονται από επιστήμονες ανθρώπους. Αυτοί είναι φτιαγμένοι μόνο για ελέγχους. Είναι ένα έργο που θα ανατεθεί σε εργολάβο σε δεύτερο χρόνο μέσα στο χειμώνα και τις βροχές με την ανάλογη προμήθεια φυσικά.

      • Η μεγάλη οργάνωση με μηχανήματα και χειριστές είναι για μια έως δύο ώρες την μέρα. Όλα τα άλλα σε εργολάβους της αρεσκείας τους. Τα κανάλια μας γεμάτα μπάζα και δέντρα. Αν έχουμε πλημμύρες λάσπες στα υπόγεια.

  • Έτσι κι αλλιώς βόλτες κάνετε μαζέψτε και κανα πλαστικό μπουκάλι που οι ελληναράδες “απόγονοι” των αρχαίων, τρομάρα τους… πετούν από το παράθυρα του αυτοκινήτου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι