kozan.gr: Τουρισμός, πολιτισμός κι επιχειρηματικότητα “συναντήθηκαν” το Σάββατο 14/9 στην 88η ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες)

14 Σεπτεμβρίου 2024
20:16
Τουρισμός , πολιτισμός και επιχειρηματικότητα “συναντήθηκαν” το Σάββατο 14/9 στην 88η ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο χώρο του περιπτέρου της , παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη που έθεσε τους στόχους της αναπτυξιακής προοπτικής της Δυτικής Μακεδονίας για το επόμενο διάστημα. Εξαιρετική οικοδέσποινα η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος Πολυτίμη Φαρμάκη που υποδέχτηκε τους επισκέπτες με καλό κρασί δείγμα της εξαιρετικής παραγωγής του τόπου μας ενώ παράλληλα παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας μέσα από τις σελίδες του νέου τουριστικού οδηγού.
Ο Αντιπεριφερειαρχης Επιχειρηματικότητας Νίκος Λυσσαρίδης έδωσε το στίγμα του νέου παραγωγικού μοντέλου της Περιφέρειας εστιάζοντας στην εξωστρέφεια που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο επιχειρείν.
Σημαντική και η τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή της ΑΝΚΟ Τάσου Σιδηρόπουλου καθώς η Αναπτυξιακή Εταιρεία είναι ένα από τα εργαλεία στήριξης των σχεδίων για το αναπτυξιακό μέλλον της Περιφέρειας.
Ρεπορτάζ Κατερίνα Μαρκοπούλου – Δημοσιογράφος

11 σχόλια

  • νικο λυσσαριδη σε αυτην την εκθεση αφησες κυριολεκτικα το αποτυπωμα σου,η δυτικη μακεδονια σου οφειλει την προβολη και σωστη αναδειξη της

  • Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους τουλάχιστον προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης. Οι υπόλοιποι περιορίζονται στον ανώνυμο σχολιασμό που δεν έχει και κόστος.

    • Καμιά ευκαιρία ανάπτυξης δεν δημιουργειται από δέκα χειραψίες με περιφερόμενους πολιτικούς και ομιλίες σε δεκαπέντε ανθρώπους εκ των οποιων οι δεκατέσσερις είναι από την Κοζάνη. Δεν είναι κάτι κανούργιο ομως, και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν, και οι προπροηγούμενοι και ακόμη πιο πίσω.
      Και αυτοί νόμιζαν έκαναν ανάπτυξη για αυτό έχουμε αυτά τα χάλια που έχουμε

  • Metaxy mas Metaxa
    Τζαμπα φασαρία και έξοδα για ενα θεσμό που δεν αφορά κανέναν – Μηδεν αποτύπωμα , μηδεν
    Μηπως να το αναθεωρησετε και του χρονου να μην πάτε ;
    Δωστε τα χρήματα σε κατι πιο παραγωγικό

  • Παρακολουθώ τα κοινά πολλά χρόνια και ψηφίζω πάνω από 20 χρόνια.
    Μια ζωή βλέπω τα ίδια άτομα να ασχολούνται με τα κοινά, η τα παιδιά τους,η κάποιος συγγενής. Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι αφού βλέπουμε ότι δεν κάνουν γιατί τους ξαναψηφίσουμε. Οπότε παρακολουθώ και βλέπω αυτούς είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
    Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και το χρήμα.
    Αν δεν αλλάξουμε λογική αυτός ο τόπος δεν πρόκειται να αλλάξει. Για να αλλάξει πρέπει να αλλάξουμε αυτούς αλλιώς θα βλέπουμε τα ίδια πάντα.
    Πρέπει να βρεθεί ένας πατριώτης να αγαπάει αυτό το τόπο και να θέλει πραγματικά να δημιουργήσει και να κάνει το καλύτερο για αυτό το τόπο. Προς το παρών ένα τίποτα.

  • Δεν μπορείς να επαγγέλεσαι εξωστρέφεια και να λειτουργείς με εσωστρέφεια.
    Επειδή παρακολουθώ τις εκθέσεις για πολλά χρόνια, νομίζω ότι σε ότι αφορά στη Δυτική Μακεδονία, όλα γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους και για τις φωτογραφίες.
    Και φυσικά για να δώσουμε χρήματα σε κάποιους διαφημιστές… τους τα χρωστούσατε ρε παιδιά;
    Τόσα χρόνια δια περίπτερα, ίδιες εκδηλώσεις και το αποτέλεσμα μηδέν…
    Δεν γίνεται έτσι η ανάπτυξη του τουρισμού…
    Αν δεν ξέρετε ρωτήστε να μάθετε…
    Είμαστε στη διάθεσή σας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι