kozan.gr: Φωτογραφίες και βίντεο από το πανηγύρι της Πτολεμαίδας, το βράδυ του Σαββάτου 14/9

14 Σεπτεμβρίου 2024
22:07

Φωτογραφίες και βίντεο από το πανηγύρι της Πτολεμαίδας, το βράδυ του Σαββάτου 14/9.

7 σχόλια

      • Να πας εσύ τρολακι της δεξιας πλέμπας με την ακρίβεια που φέρατε
        ετσι κι αλλιως για τα πανηγύρια είστε ταιριάζετε ασορτί με το περιβάλλον
        πηγαίντε να στηρίξετε κιολας τους εκθέτες.

    • Έχεις αναρωτηθεί τι πληρώνει όλος αυτός ο κόσμος στο δήμο για να έχει τέτοιες τιμές ;Κάνε μια ερωτήσεις και μετά τα ξανά λέμε

      • Εσύ εχεις αναρωτηθεί οτι ολο αυτο γινεται για λογους της ακριβειας του καραγκιοζακου που παριστανει τον δημοκρατη πρωθυπουργό? Και οχι το τι πληρωνουν στο δημο ολοι αυτοι?
        Δεν μας λες κατι καινουργιο…καθε χρονο οι εκθετες πληρωνουν στο δημο για το μερος τους , τα τελευταια 5 χρονια απλως με το συνονθυλευμα που μπλέξαμε που τα εχει κανει όλα………..ρόιδο θα εχουμε αυτα τα αποτελεσματα. Και επειδη δεν γνωριζεις…. ρωτα τους εκθέτες να σου πουνε για τις τιμες ποσο τους αρεσουν οταν ειναι να ερθουν στο πανηγυρι της Πτολ/δας και μετα τα ξαναλέμε , οι περισσοτεροι ειναι απογοητευμένοι και ερχονται με τα χίλια ζόρια δεν τους συμφέρει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι