O συντοπίτης μας, από την Αναρράχη Εορδαίας, Αναστάσιος Καζαντζίδης, μας παρουσιάζει το νέο του “ζωντανό – Live” που δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες του μουσικούς (Bίντεο)

16 Σεπτεμβρίου 2024
01:21
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω το νέο μου live και εύχομαι να το αγαπήσετε όπως ακριβώς το αγαπήσαμε όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μουσικούς που συνεργάστηκαν μαζί μου για την παραγωγή αυτού του live, καθώς επίσης και τους τεχνικούς που βοήθησαν με τη σειρά τους στην όμορφη παρουσίαση των τραγουδιών.

Καλή ακρόαση σε όλους!

Με εκτίμηση,
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

——————————————————————————————————–

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Τραγούδι: Αναστάσιος Καζαντζίδης
Λύρα: Ιωάννης Μάγγος
Αγγείο – Τουλούμ: Σωτήρης Θεοδωρίδης
Κλαρίνο: Παναγιώτης Ζουρνατσίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Πλήκτρα: Παύλος Αγγελίδης
Τύμπανα – Κρουστά: Γιώργος Καζαντζίδης
Νταούλι: Γιώργος Καζαντζίδης jr

Audio – Mix: Orchestra House Recording Studio
Master: Σάκης Στεφανίδης
Videography – Photography – Edit – VFX – Drone Video – Directions:
G STUDIO & Blue Art DRONE Experts

*Τα πλάνα του βίντεο κλιπ γυρίστηκαν στο Bonsai Stories στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι