Έναρξη εκδηλώσεων Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2024 Δήμου Εορδαίας

16 Σεπτεμβρίου 2024
08:40

 Την έναρξη των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2024 διοργανώνει σήμερα ο Δήμος Εορδαίας στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας ξεκινώντας με “Ζωγραφική σε δημόσιο χώρο” από την εικαστικό Αλεξάνδρα Τσιτσιντά και το “Εργαστήρι ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ” στις 17.00.

Οι φίλοι του ποδηλάτου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ανάγκη του απαραίτητου εξοπλισμού κατά τη διάρκεια χρήσης ποδηλάτου από τον Ποδηλατικό Σύλλογο  Πτολεμαΐδας (ASSOS) σε συνεργασία με την ομάδα MTB Downhill Πτολεμαΐδας ενώ η μέρα θα κλείσει με μουσική από τους Dj Linos & Zampras.

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους για ένα απολαυστικό απόγευμα.

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Φτιάξτε υποδομές και ότι αρμόζει στη λέξη “κινητικότητα”,”προσβασιμότητα”
    και μετά να αρχίσετε να κάνετε εκδηλώσεις.
    Μια πόλη που δεν την αρμόζει τέτοιος είδους εκδηλώσεις.
    Είναι ντροπή όταν ο ανάπηρος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση και Ε η μητέρα με το καροτσάκι.
    Στημένα παιχνίδια, βραβεία άλλωστε οι πόλεις που παίρνουν μέρος είναι πλέον ελάχιστες από ότι φαίνεται όποτε μοιράζεστε τα βραβεία.
    Χρήματα λοιπόν άσκοπα που χάνονται ενώ θα μπορούσαν να γίνουν υποδομές στην πόλη μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι