Πτολεμαΐδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών αντικατάστασης τμημάτων του δικτύου της τηλεθέρμανσης

16 Σεπτεμβρίου 2024
09:45
Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας – Δήμου Εορδαίας (Δ.Ε.ΤΗ.Π.) ανακοινώνει ότι εξαιτίας των εργασιών στα πλαίσια του έργου αντικατάστασης τμημάτων του δικτύου της τηλεθέρμανσης, πρόκειται να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις παρακάτω περιοχές :

  • Λόγω των εργασιών στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Θ. Σοφούλη θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου (ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Βασ. Κων/νου προς το Δημαρχείο) από την συμβολή της με την οδό Βασ. Κων/νου, μέχρι την συμβολή της με την οδό Δ. Παύλου, από την Τρίτη 17/09/2024 έως την Παρασκευή 27/9/2024. Στην συνέχεια η κυκλοφορία στο παραπάνω τμήμα θα διακόπτεται μόνο κατά την διάρκεια των ημερήσιων εργασιών, από το Σάββατο 28/9/2024 έως την Δευτέρα 7/10/2024. Οι οδοί Ι. Χρηστίδη και Π. Τσαλδάρη στην συμβολή τους με την 25η Μαρτίου θα παραμένουν ανοιχτοί.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Θ. Σοφούλη, από την Τρίτη 17/09/2024 έως την Πέμπτη 17/10/2024 και ανακατεύθυνση της στο κυκλικό τμήμα του Παλαιού Πάρκου.

Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόηση των πολιτών για τις οχλήσεις που θα προκληθούν λόγω του μετώπου εργασιών που θα αναπτυχθούν στις παραπάνω περιοχές κατά την εκτέλεση του έργου.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις για θέματα του έργου παρέχονται από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΤΗΠ, στο τηλέφωνο 2463054420.

 

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι