H απάντηση του ΚΤΕΛ Κοζάνης στο δημοσίευμα του kozan.gr για τ’ ότι δεν λειτουργεί από χθες (Κυριακή) στο site του ΚΤΕΛ η online εφαρμογή για την κράτηση εισιτηρίων

16 Σεπτεμβρίου 2024
11:57

 

H απάντηση του ΚΤΕΛ Κοζάνης στο δημοσίευμα του kozan.gr για τ’ ότι δεν λειτουργεί από χθες (Κυριακή) στο site του ΚΤΕΛ η online εφαρμογή για την κράτηση εισιτηρίων

 

15 σχόλια

  • Να ήταν μόνο αυτό.Αλλαξαν τα δρομολόγια για Πτολεμαΐδα χωρίς ενημέρωση και άφησαν εργαζόμενους που πηγαινοέρχονται σίξειλους.

  • Καλά που δεν γράψανε να πάρετε τηλέφωνο για να κάνετε κράτηση……. Θα έπεφτε πολύ γέλιο….. Για να απαντήσουν στα τηλέφωνα πρέπει να κάνουμε τάμα……!!!! Μιλάμε άλλο πράγμα είστε εκεί στο ΚΤΕΛ……..

  • Πάντως το δρομολόγιο Φλώρινα – Κοζάνη είναι το μόνο που δεν βγάζει εισιτήρια μετ ‘επιστροφής
    (που είναι οικονομικότερα). Έχεις δεν έχεις κόβεις ολόκληρο

    • Ρε βρες πρώτα λεωφορείο να σε πάει στη Φλώρινα η στη Κοζάνη και την έκπτωση το συζητάμε.πλακα μου κάνεις;

  • Ελεος ρε πολλή κακιά ηρεμήστε λίγο.(επειδή είναι μονοπώλιο έπεσε ο server)όσο ειστε από έξω καλά τα λέτε κ τα δρομολόγια καλά τα λέτε μπράβο!κανενας όμως δεν σκέφτεται αν ένα δρομολόγιο με πέντε άτομα αξίζει.καλά είναι ο καθένας από εδώ μέσα να κοιτάει την δίκη του δουλειά κ όχι να κρίνει τους άλλους.

  • Για τα δρομολόγια,άγονης γραμμής,ΕΠΙΔΟΤΟΎΝΤΑΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ…και ναι,ο κόσμος κρίνει γιατί πληρώνει. Αν ήξερες τι ισχύει με τις επιδοτήσεις των κτελ…..θα σιωπουσες.

    • Απο πότε επιδοτούνται οι αγώνες γραμμές; Απέδειξε το αυτο που λες! Μην λέτε οτι σας κατέβει στο κεφάλι χωρις να γνωρίζετε. Οταν επιδοτείται μια γραμμή δεν ειναι στο χέρι του ΚΤΕΛ να την καταργήσει.

  • Για πες μας εσυ που τα ξέρεις όλα ρε φίλε για τις επιδοτήσεις των ΚΤΕΛ!!ανοιξες μας τα μάτια!!!αλλα κ πες μας κ τι δουλειά κανείς όμως!!!για να ξέρουμε με τι μιλαμε.εγω στο ΚΤΕΛ δουλεύω.

  • Χθες Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου για το δρομολόγιο Κοζάνη – Φλώρινα στις 1600 δεν γινόταν να βγάλω εισιτήριο με κάρτα. Έψαχνα να βρω δανεικά μετρητά για να πληρώσω. …
    Στις λαϊκές έχουν pos

  • Είδαμε κ όταν λειτουργούσε..Βγάλαμε ηλεκτρονικό εισιτήριο κ ξέχασαν να περάσουν να πάρουν το παιδί μου …Και εννοείται ότι είχε προηγηθεί τηλέφωνο να βεβαιωθω οτι βλέπουνε τη σταση κ με διαβεβαίωσαν πως εννοείται…Τρέχαμε και δεν φτάνανε αφού τον είχανε ξεχάσει έξω από την Αθήνα …Καταλάβετε τι σας λέω;;;;;;Ο γιος μου φαντάρος με ένα σκασμο πράγματα μέσα στη ζέστη και η κυρία να μου λέει πείτε του να γυρίσει μέσα στην Αθήνα…..Να κάνει τι της λέω;;Δεν έχει που να μείνει,δεν είναι από κει.Το ηλεκτρονικό εισιτήριο τους μάρανε ….τωρα τι να λέμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι