kozan.gr: Γύρισε από την Κωνσταντινούπολη στα Σέρβια ο 78χρονος Δημήτρης Παπαδημητρίου – Πώς εξήγησε στην κόρη του το μυστήριο της εξαφάνισής του

16 Σεπτεμβρίου 2024
18:11
Κανένα σχόλιο

Η Ντίνα Παπαδημητρίου, κόρη του κου Δημήτρη μίλησε στο Live News και περιέγραψε την αγωνιώδη προσπάθεια του πατέρα της να βρεθεί:

«Γύρισε σήμερα τα χαράματα. Αφού χάθηκε στην πλατεία Ταξίμ, προσπάθησε τις πρώτες ώρες να πάρει ταξί. Αλλά το ξενοδοχείο που διέμενε είχε κι άλλα υποκαταστήματα και τον άλλαξε ο ταξιτζής περιοχή. Από εκεί ξεκίνησε και το δικό του δράμα. Αφού είδε ότι έφθασε σε άλλο ξενοδοχείο μακριά, προσπάθησε να φθάσει ξανά στην πλατεία Ταξίμ. Αφού δεν κατάφερε να φθάσει στο ξενοδοχείο, προσπάθησε να φθάσει στους αστυνομικούς».

«Αυτό που πείραξε εμάς ήταν ότι εξαφανίστηκε στις 18.00 την Πέμπτη. To μήνυμα της εξαφάνισης δόθηκε στο προξενείο και κατ’επέκταση στην τουρκική αστυνομία στις 10 η ώρα το πρωί της Παρασκευής κι εμείς ενημερωθήκαμε το απόγευμα της Παρασκευής. Έτσι χάθηκαν οι πρώτες κρίσιμες ώρες», υπογράμμισε η κα Παπαδημητρίου.

Όπως αναφέρει η κόρη του αγνοούμενου, ο πατέρας της τις πρώτες μέρες πλησίαζε αστυνομικούς και λάμβανε την απάντηση «άιντε», γεγονός που τον αποθάρρυνε να συνεχίσει να έχει επικοινωνία μαζί τους. Κατόπιν ο κ. Δημήτρης έκανε την ζωή αστέγου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι