kozan.gr: Η “ατάκα” της Αθηνάς Γιαννακού, μελετήτριας του Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου, που εκνεύρισε και προκάλεσε αντιδράσεις σχεδόν όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των παρευρισκομένων (Βίντεο)

16 Σεπτεμβρίου 2024
21:20

Στη συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το βράδυ της Δευτέρας 16/9, με θέμα την κατάθεση Αίτησης Ακυρώσεως στο ΣτΕ, του δημοσιευθέντος σε ΦΕΚ Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου, κλήθηκε, σημειωτέον, από τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, η  μελετήτρια Αθηνά Γιαννακού, προκειμένου να δώσει  διευκρινήσεις – απαντήσεις πάνω σε εκείνα τα ζητήματα στα οποία  υπάρχουν ενστάσεις από το πολιτικό προσωπικό της περιοχής. Aφού τοποθετήθηκε αλλά κι απάντησε σε ερωτήσεις που της τέθηκαν σε κάποια στιγμή χρησιμοποίησε μια “ατάκα” που προκάλεσε τις έντονες  αντιδράσεις σχεδόν όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των παρευρισκομένων. Δείτε τι συνέβη:

5 σχόλια

  • Αντί, οι αμελέτητοι, να διαβάσουν και να ζητήσουν τον λόγο από το υπουργείο, που ενέκρινε το χωροταξικό, ενοχλούν την μελετήτρια, που είναι καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο και έκανε την επιστημονική εργασία δέκα και πλέον χρόνια νωρίτερα, όταν όλοι οι “κοπτόμενοι” για τον τόπο αδιαφορούσαν, αν το σχέδιο βρισκόταν “στο συρτάρι” για να γεμίσουμε με “καθρεφτάκια”.
    Ντροπή στους “προσβληθέρντες”, ιδίως εκείνους που ξόδεψαν 20 και πλέον χιλιάδες για μια παράνομη επικαιροποίηση, χωρίς νομική βασιμότητα. Άλλωστε, μιλούσαν για κοτούλες και κηπάκους, όσο το σχέδιο ήταν στο συρτάρι του υπουργείου.

    • “Καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο”; Σοβαρά; Ποιος είπε πως οι καθηγητάδες δεν φτιάχνουν πατάτες, και χοντρές μάλιστα; Drei Professoren, vaterland verloren, είχε πει ο Καγκελάριος Μπίσμαρκ πριν κάτι αιώνες: Τρεις καθηγητάδες και χάθηκε η πατρίδα! Κι αν θέλετε κι άλλη πατάτα από καθηγητή, πηγαίντε στο νέο κυκλικό κόμβο Βατερού: αυτό που κατασκευάστηκε, μετά από παρέμβαση της τοπικής κοινωνίας, είναι εκατό φορές καλύτερο απ’ αυτό που είχε σχεδιάσει ο μέγας καθηγητής, που δεν είχε πάρει είδηση ότι ανάμεσα γήπεδο και βενζινάδικο υπάρχει δεκάμετρος δρόμος!.
      Μικρή λεπτομέρεια: ο ίδιος μέγας καθηγητής θα σχεδιάσει τους κόμβους στο Λιντλ και στην έξοδο προς Λάρισα. Ωχ!

  • Να σου πω την αλήθεια συλλογίζομαι ότι μάλλον οι κήποι και οι κοτούλες αντιπροσώπευαν την πραγματικότητα σε αντίθεση με τα “πράσινα” άλλογα και τους λαγούς με πετραχήλια

  • Απ’ την μία της βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό να μπει στην επικοινωνία αφού τους έλεγε ότι δεν γίνεται γιατί δεν έχει στο σπίτι τα αρχεια κι απ’ την άλλη ζητούν κ τα ρέστα ως προσβεβλημένοι .
    Σοβαρότης μηδέν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι