Κοζάνη: ΚΔΑΠ The Brain Train με τους κατάλληλα διαμορφωμένους κι άνετους χώρους του, υπόσχεται να μετατρέψει την καθημερινότητα των παιδιών σε ένα μαγικό ταξίδι στη γνώση

17 Σεπτεμβρίου 2024
12:07
Κανένα σχόλιο

Τη νέα αυτή σχολική χρονιά ανακαλύψτε το μέλλον της εκπαίδευσης στο ΚΔΑΠ The Brain Train και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να εξελιχθούν σε ένα περιβάλλον που προάγει τη μάθηση, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Οι παροχές μας:

  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα STEM

Με το καινοτόμο πρόγραμμα STEM, τα παιδιά σας θα εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο της ρομποτικής και του προγραμματισμού, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες της τεχνολογίας και της επιστήμης από μικρή ηλικία. Μέσα από διαδραστικά μαθήματα, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, και με την καθοδήγηση έμπειρης εκπαιδεύτριας, η μάθηση γίνεται παιχνίδι! Δωρεάν για δικαιούχους voucher ή με μόνο 30 το μήνα!

  • Προετοιμασία μαθημάτων επόμενης μέρας

Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό του Brain Train βρίσκεται δίπλα στα παιδιά για την προετοιμασία των σχολικών μαθημάτων τους, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο κλίμα μελέτης και δίνοντας έμφαση στην αυτονόμηση και την εξατομικευμένη υποστήριξή τους.

  • Ετήσιο καινοτόμο πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Με το ετήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων μας, οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν μια ποικιλία καλλιτεχνικών, επιστημονικών και κινητικών δραστηριοτήτων που καλλιεργούν τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και τις κοινωνικές δεξιότητες.

Τέλος, σχεδιάζουμε δράσεις εξωστρέφειας και προσφέρουμε συμβουλευτική στους γονείς για την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών.

Το The Brain Train, με τους κατάλληλα διαμορφωμένους και άνετους χώρους του, υπόσχεται να μετατρέψει την καθημερινότητα των παιδιών σε ένα μαγικό ταξίδι στη γνώση!

Καλέστε μας ή κλείστε ένα ραντεβού, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμά μας.

📍Βογατσικού 6, Κοζάνη
📞 2461 102031
📧 [email protected]

Ελάτε να μάθετε και να δημιουργήσετε μαζί μας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι