kozan.gr: Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών της έδρας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, μετά από καταγγελία ότι έριχναν χώματα & κλαδιά, με οχήματα (φορτηγά), στις όχθες της Λίμνη Πολυφύτου – Τι λέει στο kozan.gr o αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Χ. Γκοβεδάρος (Φωτογραφίες)

17 Σεπτεμβρίου 2024
13:47

 

Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης 17/9 δύο υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών της έδρας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, μετά από καταγγελία ότι έριχναν χώματα & κλαδιά στις όχθες της Λίμνης Πολυφύτου. Οι συγκεκριμένοι δύο υπάλληλοι, οδηγοί φορτηγών, εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στο δρόμο Κοζάνης – Σερβίων, από τη διασταύρωση της Νεράιδας μέχρι περίπου τη διασταύρωση Ροδίτη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Χ. Γκοβεδάρο, μας δήλωσε: “Όπως με ενημέρωσαν έδρασαν αυτοβούλως. Δηλαδή δεν υπήρχε καμιά οδηγία από κάποια υπηρεσία κι αυτή η πράξη τους είναι κατακριτέα”. Οι υπάλληλοι αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι και θα οριστεί τακτική δικάσιμος και το δικαστήριο θα κληθεί να κρίνει τι  ακριβώς συνέβη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στον αρμόδιο αντιπεριφερειαρχη που αναγνωρίζει την παράνομη πράξη των υπαλλήλων του και δεν προσπαθεί να παραποιησει ρα γεγονότα.

    • Τι συγχαρητήρια ;;;;; Δηλαδή τους έδωσε ένα φορτηγό ο αρμόδιος αντιπεριφεριαρχης , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ … ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.. ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑ Ο «ΑΡΜΟΔΙΟΣ» … ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FB…
      Υστερόγραφο: Να μας ενημερώσει ο «αρμόδιος « κ. Γκοβεδάρος που πέταξαν «αυτόβουλος» όλα τα υλικά καθαρισμών που έγιναν μέσα στη χρόνια οι οδηγοί..

  • Σ ένα σπίτι όταν κάνεις εργασίες οι τεχνίτες ενημερώνουν που θα πετάξουν τα μπάζα και που επιτρέπεται. Οι Δήμοι, η Περιφέρεια δεν πρέπει να δώσουν στο εργατικό δυναμικό κατευθύνσεις που επιτρέπεται να πετούν απόβλητα; Η πρώτη φορά τους έτυχε και κρέμασαν στα μανταλάκια τους οδηγούς;

  • Αφού διατάχθηκε ΕΔΕ γιατί βιάζεται ο Αντιπεριφερειάρχης να πει ότι μόνοι τους το έκαναν? Και αν τα έκαναν μόνοι τους, πού ήταν ο αρμόδιος επιβλέπων?
    Μου θύμισε το “φταίει ο σταθμάρχης” η δήλωση αυτή.
    ΥΓ. Για κάθε λάθος του Γκοβεδαρου τρίβει τα χέρια ο Βύζας.

  • Ερώτηση 1: που έπρεπε να τα πετάξουν.
    Ερώτηση 2: Τα πέταξαν σε ιδιοκτησία ΔΕΗ και αυτοί είναι υπεύθυνοι να ζητήσουν οτιδήποτε.
    ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΈΡΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ;;;;
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι