Τιμές εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια της ΚΟΖΑΝΗΣ: Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες, παιδιά κάτω των 13 και ΑμεΑ, μειωμένες για φοιτητές και άνεργους

17 Σεπτεμβρίου 2024
21:33

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια της Κοζάνης. Η διοίκηση στοχεύει σε προσιτές τιμές, με στόχο να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα:

  • Γυναίκες, παιδιά κάτω των 13 ετών και ΑμεΑ: Δωρεάν είσοδος.
  • Παιδιά γυμνασίων και λυκείων: 3 ευρώ.
  • Φοιτητές και άνεργοι: 5 ευρώ.
  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Επιπλέον, οι κάρτες διαρκείας κοστίζουν 100 ευρώ και περιλαμβάνουν περίπου 22 παιχνίδια (μαζί με τα ματς Κυπέλλου), με την τιμή ανά παιχνίδι να υπολογίζεται περίπου στα 4,5 ευρώ.

Μια ευκαιρία για τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα τους σε προσιτές τιμές!

4 σχόλια

  • Καλυτερα τοπικο, παρα προεδρος με τον στανιο, ετσι κι αλλιως μας πονανε τα ματια να δουμε ολοκληρο αγωνα. Αραγε να πληρωσουμε 10 ευρω για να δουμε ενα ημιχρονο, τα δυο ημιχρονα στοιχιζουν 20 ευρω…..ακριβο! Καλυτερα τοπικο πιο φθηνο

  • Ειδαμε στα φιλικα αμπαλο μελαχροινο αγορι να προσπαθει, τετοιους και καλυτερους παικτες εχει ολη η δυτικη μακεδονια, γιατι αυτον?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι