kozan.gr: Ώρα 22:30: Πτολεμαίδα: Λεωφορείο “κόλλησε” πριν τα “φιδάκια” στο κέντρο της Πτολεμαΐδας – Στο σημείο η Τροχαία (Βίντεο & Φωτογραφίες)

17 Σεπτεμβρίου 2024
22:58

Το βράδυ της Τρίτης 17/9 ένα λεωφορείο “κόλλησε”  πριν τα “φιδάκια” στο κέντρο της Πτολεμαΐδας με αποτέλεσμα να κληθεί η Τροχαία  προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να βοηθήσει στο να “απεγκλωβιστεί” από το σημείο το λεωφορείο.

 

 

 

 

 

4 σχόλια

  • Σε όλες τις πόλεις και στο εξωτερικό οι πλατείες είναι πλατείες για πεζούς και πολίτες.Υπαρχουν δρόμοι που από εκεί πρέπει να περνούν τα μεγάλα οχήματα.Οι πλατείες δεν είναι εργοτάξια να διέρχονται φορτηγά και μεγάλου κυβισμού οχήματα.

  • Καλά που υπάρχει το φιδάκι, διαφορετικά θα περνούσαν από το κέντρο φορτηγά.
    Τα φορτηγά πρέπει να πηγαίνουν από περιφερειακούς δρόμους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι