kozan.gr: “Δεν ήμουνα και δεν θα είμαι βαγόνι κανενός”, γράφει ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης Δημήτρης Κορωνίδης

19 Σεπτεμβρίου 2024
00:15

“Δεν ήμουνα και δεν θα είμαι βαγόνι κανενός”, γράφει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης, Δημήτρης Κορωνίδης (παράταξη Κοκκαλιάρη), απαντώντας προφανώς στις αιχμές του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης K. Βύζα, περί του ότι όλοι όσοι βρέθηκαν στο ακροατήριο της αίθουσας του Περιφερειακού Συμβουλίου, το βράδυ της Δευτέρας 16/9, συμπεριλαμβανομένων και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Κοκκαλιάρη, ήταν κατόπιν παροτρύνσεως του βουλευτή Κοζάνης Π. Κουκουλόπουλου και συνεργατών του, σε μια προσπάθεια άτυπης στήριξη στις απόψεις της Γ. Ζεμπιλιάδου κι ως ένα μέτρο πίεσης προς την Περιφερειακή Αρχή, για να “μπλοκαριστεί” το Περιφερειακό  Χωροταξικό Πλαίσιο (ΠΧΠ) Δυτικής Μακεδονίας, Ο κ. Κορωνίδης σημειώνει χαρακτηριστικά: Η Αυτοδιοίκηση έχει ανθρώπους που κάνουν μόνο πολιτική αλλά έχει και ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για να υπάρξει μέλλον για τα παιδιά μας.Και όλους αυτούς τους ανθρώπους στο τέλος τους κρίνει ο καλύτερος και ο πιο δίκαιος κριτής, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο.

Υ.Γ. 1.Δεν ήμουνα και δεν θα είμαι βαγόνι κανενός.

ΥΓ2.Αν θέλουμε εμείς που ασχολούμαστε αυτήν τη στιγμή με την αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού, το μόνο χρώμα που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το άσπρο, για να ξημερώσει μια άσπρη μέρα στην περιοχή μας”.

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΚΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!

    ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ….ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚΝΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι