Εορδαία: Καταγγελία και μήνυση από τον πρώην Πρόεδρο του Περδίκκα για τα νεκρά ψάρια στο τεχνητό φράγμα

19 Σεπτεμβρίου 2024
11:03

Στον απόηχο του περιβαλλοντικού επεισοδίου με τα νεκρά ψάρια στις όχθες του τεχνητού φράγματος του Περδίκκα, έρχεται καταγγελία από τον πρώην Πρόεδρο του χωριού τον Φώτη Κεμερλή, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο άνοιξε το θυρόφραγμα και «έτρεχε επί τέσσερις ημέρες το νερό, 24 ώρες το 24ωρο» υπολογίζοντας ότι η στάθμη των υδάτων της λίμνης έπεσε στα τρία μέτρα, χωρίς να παραβλέπει τους άλλους  παράγοντες, όπως ξηρασία και έλλειψη βροχοπτώσεων. Υποστηρίζει ότι είδε την διαρροή των υδάτων, σημαντικές ποσότητες νερού, και επικοινώνησε με τον σημερινό Πρόεδρο, Λάζαρο Εμμανουηλίδη, απαντώντας ο τελευταίος, πως προέβη στην κίνηση αυτή για να καθαρίσει η κοίτη  από τα κουνούπια.

Ο κ. Κεμερλής, δηλώνει ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες που συνετέλεσαν στο «έγκλημα» αυτό.

φωτογραφία αρχείου

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια

  • Και αφού το είδε όλο αυτό ο πρώην πρόεδρος του Περδίκα γιατί δεν το κατήγγειλε τότε? Γιατί δεν ενημέρωσε τους ειδικούς? Υποτίθεται ότι σε τέτοια θέματα δεν βγαίνουμε κατόπιν εορτής και λέμε το είδα και και και ……..Εγώ ξέρω να πω ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι είτε αυτοί είναι πρόεδροι, δήμαρχοι και πάει λέγοντας και κάνουν κάτι καλό θα βγει πάντα κάποιος να πει το κακό.

  • ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΙΝ. ΕΔΩ ΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΜΕΡΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ.

    • Ο πρώην πρόεδρος ζούσε και ζει στο χωριό δεν ήταν απων όπως κάποιοι άλλοι που ξαφνικά πόνεσαν το χωριό αυτό! Τα καλά να τα χειροκροτούν τα στραβά όμως ; Τα στραβά δυστυχώς είναι πιο πολλά αυτή τη στιγμή από τα καλά !
      Τρίτα ατομα δηλαδή ήξεραν για το πρόβλημα με την στάθμη του νερού και τις εκάστοτε διεκπερεωσεις που έπρεπε να γινουν και ο πρόεδρος δεν το γνώριζε ; Τουλάχιστον ακραίο !
      Τα πεπραγμένα ας τα κρίνει ο κόσμος που επι 13 χρόνια τον εξέλεγε πρόεδρο !!! Αυτό λέει πολλά !!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι