Ευχαριστήριο από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου Ακρινής

19 Σεπτεμβρίου 2024
15:14
Κανένα σχόλιο

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου Ακρινής ευχαριστούν θερμά το κατάστημα του Νικόλαου Σπυρόπουλου& Σια ΟΕ, για την άμεση ανταπόκριση χορηγίας καλοριφέρ (πάνελ), προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη θέρμανσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Νηπιαγωγείου.

Τον Πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Ακρινής, Αντωνιάδη Γιώργο για την αμέριστη συμπαράστασή του  στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων, επισκευών και εργασιών ανάπλασης  στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Νηπιαγωγείου.

Όπως επίσης τον Αντιδήμαρχο, Ελευθεριάδη Νεκτάριο για την οργάνωση και την αποτελεσματική διαμεσολάβησή του στην ταχύτατη επίλυση των τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν, ώστε να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο η εύρυθμη λειτουργία του Νηπιαγωγείου Ακρινής.

                                                                        Ολόψυχα σας ευχαριστούμε!

                                                Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου Ακρινής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι