Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Επιχειρηματική αποστολή  του Συλλόγου  Πτυχιούχων Ιδιοκτήτων Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Κοζάνης στην μεγαλύτερη διεθνή εμπορική έκθεση  Automechanika Frankfurt 2024

19 Σεπτεμβρίου 2024
17:53
Κανένα σχόλιο

 Με Επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Επιχειρηματική αποστολή  του Συλλόγου  Πτυχιούχων Ιδιοκτήτων Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων & Μηχανημάτων Κοζάνης  «ο Άγιος Ιλαρίων» που συμμετείχε στην  μεγαλύτερη  διεθνή εμπορική έκθεση   Automechanika  που πραγματοποιήθηκε    από τις 10 έως τις 14 Σεπτεµβρίου στην Φρακφούρτη  της Γερμανίας.

  Η  εμπορική έκθεση πραγματοποιείται από το 1971 και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, διοργανώνεται από τη Messe Frankfurt. Η Automechanika συγκεντρώνει τη βιομηχανία, το λιανικό εμπόριο και τα εργαστήρια σε ένα μέρος και προσφέρει εκτενές  πρόγραμμα  γεμάτο  παρουσιάσεις , εκδηλώσεις  και  ξεναγήσεις. Τα θέματα  περιλάμβαναν  την  ψηφιοποίηση , νέες  τεχνολογίες , επαγγελματική  αποκατάσταση  της  επόμενης  γενιάς,  εκπαίδευση  και επιχειρηματική  ανάπτυξη.

 Το Επιμελητήριο Κοζάνης, στο  πλαίσιο  των  πρωτοβουλιών του για  την διαρκή ενημέρωση  και επιμόρφωση των μελών του ανταποκρίθηκε στο αίτημα του συλλόγου  και ενίσχυσε ένα  μέρος της  προσπάθειας αυτής  δίνοντας   την  δυνατότητα στα μέλη που συμμετείχαν να εμπλουτίσουν  τις  γνώσεις  και  τις  εμπειρίες τους. Το Επιμελητήριο  στέκεται  πάντα  δίπλα και κοντά στα πρωτοβάθμια σωματεία στην καθημερινή τους προσπάθεια για γνώση και εξωστρέφεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι