Παράπονο αναγνώστη για την κατάσταση του οδοστρώματος στην Εγνατία Οδό στην γέφυρα στα τούνελ μετά/πριν τα διόδια Πολυμύλου (Βίντεο)

19 Σεπτεμβρίου 2024
19:30
Είθισται το οδόστρωμα πάνω σε γέφυρες, λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας εξ’ αιτίας του μπετόν, να φθείρεται πιο εύκολα από ότι το οδόστρωμα που κατασκευάζεται πάνω σε χώμα.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συντηρείται!
Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για τον πολυσύχναστο δρόμο της Εγνατίας Οδού, ο οποίος ιδίως του καλοκαιρινούς μήνες υπερφορτίζεται σε κυκλοφορία!
Παρ’ όλα αυτά, όντας πηγαινοερχόμενος εδώ και ενάμιση χρόνο στην Θεσσαλονίκη, το οδόστρωμα στην γέφυρα Πολυμύλου είναι σε άθλια κατάσταση και κανείς δεν νοιάζεται να κάνει το παραμικρό!
Η υπεύθυνη εταιρεία νοιάζεται μόνο για να εισπράττει τα αυξημένα διόδια από τον καθημαγμένο οικονομικά λαό, οι τοπικοί άρχοντες προφανώς δεν τους έχουν πιέσει, αν και αφορά άμεσα τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας ενώ κι οι εισαγγελείς περί άλλων τυρβάζουν…
Το οδόστρωμα λοιπόν είναι γεμάτο από λακκούβες που έχουν μπαλωθεί όπως-όπως κι εδώ κι ενάμιση χρόνο που περνάω τον δρόμο συνέχεια, δεν έχει γίνει καμιά αποκατάσταση του προβλήματος.
Δεν λέω να γίνουμε Γερμανία, από όπου γύρισα σοκαρισμένος πριν λίγες ημέρες αλλά τουλάχιστον να πάψουμε να είμαστε τριτοκοσμική χώρα σε στοιχειώδη πράγματα…

9 σχόλια

  • Όταν θα γινει το ατύχημα τότε θα το επισκευάσουν!! ντροπή και ανέβασαν και τα διόδια για συντήρηση…υποτίθεται !οι τοπικοί βουλευτές δεν τα βλέπουν??

    • Το μέγιστο ύψος της γέφυρας είναι 80 μ.
      Αντιλαμβάνεται κανείς αν για τον οποιοδήποτε λόγο φύγει ένα αμάξι στο κενό;
      Αλλά τι να φοβηθούν οι κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν την δικαιοσύνη υποχείριο και τους βουλευτές φερέφωνά τους;

      Πάτε λίγο στην Ευρώπη, να δείτε πώς τους έχουν τους δρόμους!
      Γιατί;
      Γιατί εκεί οι βασικοί νόμοι λειτουργούν και δεν έχουν έναν τόσο επιφορτισμένο δρόμο επί τουλάχιστον ενάμιση χρόνο που το έχω παρατηρήσει προσωπικά, με μπαλώματα όπως κάνουν οι δήμοι στα σοκάκια των πόλεων.

  • Δυστυχώς για ολα οσα συμβαίνουν γύρω μας είμαστε συνένοχοι. Ευτυχώς που υπάρχει το kozan και προβάλλει τα κακώς κείμενα!

  • Το ίδιο χάλι μετά τα διόδια Σιάτιστας προς Ξηρολίμνη με κατεύθυνση προς Κοζάνη. Ο επαρχιακός δρόμος είναι πολύ καλύτερος!

  • Μακάρι να είχε πρόβλημα μόνο η συγκεκριμένη γέφυρα. Ολόκληρη η η Εγνατία προβληματική είναι: μπαλώματα σε πάρα πολλά σημεία στο οδόστρωμα, ροδιές στο οδόστρωμα από βαριές νταλίκες, ανύπαρκτα σημεία στάθμευσης, ανύπαρκτες τουαλέτες, ουρές στα διόδια και μπλοκάρισμα της ΛΕΑ, μια μόνο λωρίδα στον Αξιό, καύσιμα δεν μπορείς να βάλεις πουθενά, άθλιες στροφές στην Καβάλα.

  • Πλέον η Εγνατία οδός χρήζει άμεσης επέμβασης, επισκευής συντήρησης. Όχι μόνο το οδόστρωμα όπως αναφέρεται στο σχόλιο σε αυτά τα σημεία αλλά και από Ιωάννινα προς Γρεβενά.εΤα δέντρα – φυτά πλέον έχουν μπει στο δρόμο και κρύβουν την ορατότητα σε πινακίδες κ.λ.π. Οι σήραγγες δεν έχουν τον φωτισμό που θα πρέπει, σε πολλά σημεία είναι σκοτεινά. Έχοντας περάσει σήραγγες Αθηνών – Κορίνθου και από Μαλιακό μεριά το καταλαβαίνεις ότι είναι σαν να είναι μέρα…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι