kozan.gr: Αποκλειστικό: Δωρεά ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων κι ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων, από Σιατιστινή που ζει στην Νέα Υόρκη, εξασφάλισε ο Δήμος Βοΐου

20 Σεπτεμβρίου 2024
11:18

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr & του radiosiatista.gr, που αποκαλύπτουν τη συγκεκριμένη εξέλιξη, το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων κι ένα οικόπεδο τεσσάρων (4) στρεμμάτων, μέσα στην πόλη της Σιάτιστας, εξασφάλισε ο Δήμος Βοΐου, από Σιατιστινή συμπατριώτισσά μας που ζει στην Νέα Υόρκη κι εξέφρασε την επιθυμία γι’ αυτή τη σπουδαία και συγκινητική δωρεά. Πρόκειται για την κα. Μαριάνθη Γκιουλέ η οποία συναντήθηκε, αυτές τις μέρες, με τον Δήμαρχο Βοΐου Χ. Ζευκλή ο οποίος ταξίδεψε, γι’ αυτό το σκοπό, στη Νέα Υόρκη προκειμένου να κλείσει τα διαδικαστικά της δωρεάς, ώστε ως τέλος της χρονιάς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Οι όροι της δωρεάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί φαίνεται όμως πως τα χρήματα θα δοθούν κυρίως για δράσεις που έχουν να κάνουν με την Παιδεία (π.χ. την ανέγερση σχολείου κ.α.). Η Σιάτιστα φημίζεται, διαχρονικά, για τους μεγάλους δωρητές – ευεργέτες κι αυτή η εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει πως αυτή η παράδοση ευεργεσιών  συνεχίζεται και στις μέρες μας.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Το πρώτο απ’ όλα να φτιάξουν ένα σύγχρονο Καταφύγιο για τα αδεσποτακια που υποφέρουν εκεί, μαζί με όλη την τοπική κοινωνία βεβαίως. Επίσης υποτροφίες σε μαθητές που τελειώνουν το Λύκειο και φοιτητές, βοήθειες σε άπορους, ιατρικά μηχανήματα και αλλα άκρως σημαντικά πράγματα. Αν κατασπαταληθουν για φαραωνικα κτίσματα που θα καταλήξουν κουφάρια, εκκλησίες ,όπως το συνηθίζουν , που δεν μας χρειάζονται ως άμεση προτεραιότητα,και ξέρω γω τι ,θα είστε άξιοι της μοίρας σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι