kozan.gr: Προχωρούν τα προκαταρκτικά για την ανέγερση νέου βιομηχανικού κτηρίου κατασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στην περιοχή “Κασλάς” στην Κοζάνη από την εταιρεία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων»

20 Σεπτεμβρίου 2024
13:31
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, που παρουσιάζει την εξέλιξη ενός ακόμη σημαντικού θέματος για την περιοχή, εγκρίθηκε, στις 6/9/2024, από το Υπουργείο Πολιτισμού, το αίτημα της εταιρείας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων» για την ανέγερση νέου βιομηχανικού κτηρίου κατασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και περίφραξης, σε γεωτεμάχιο συνολικού εμβαδού 71.455,50 τ.μ., στη θέση «Κασλάς», στη Δ.Κ. Κοζάνης του Δήμου Κοζάνης. Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά σε ό,τι αφορά τις απαιτούμενες εγκρίσεις και των χρηματοδοτικών εργαλείων, αναμένεται να δημιουργηθεί ένα βιομηχανικό κτήριο στο οποίο θα κατασκευάζεται ασύρματος τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός (ως επέκταση της οπτικής ίνας) τον οποίο προμηθεύονται οι operators/πάροχοι  των μεγάλων τηλεπικοινωνιακών  εταιρειών της χώρας.

 

kozan.gr – Φωτό Αρχείου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι