Ανακοίνωση/ενημέρωση για τους φιλάθλους για τον αγώνα με τον Πιερικό

20 Σεπτεμβρίου 2024
20:47
Κανένα σχόλιο
Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Πιερικό. Από την πάνω θύρα η είσοδος για τους γηπεδούχους φιλάθλους και η κάτω για τους φιλοξενούμενους
Την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, το ΔΑΚ Κοζάνης θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό σε έναν πολυαναμενόμενο εντός έδρας αγώνα. Οι φίλαθλοι καλούνται να στηρίξουν την ομάδα μας δυναμικά, αλλά και με σεβασμό απέναντι στους φιλοξενούμενους.
Η είσοδος για τους γηπεδούχους θα γίνει από την πάνω θύρα, δίπλα στο κυλικείο, ενώ η κάτω θύρα θα είναι αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Πιερικού. Παρακαλούμε να δείξουμε την καλύτερη φιλοξενία μας, διατηρώντας ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον για όλους.
Η παρουσία όλων μας είναι σημαντική για να ξεκινήσει η νέα σεζόν με θετική ενέργεια και πάθος. Σας περιμένουμε να γεμίσετε το γήπεδο και να δώσετε δύναμη στην ομάδα μας με την υποστήριξή σας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι