Ευχές από συνεργάτες, φίλους και πολίτες δέχθηκε, για την ονομαστική του εορτή, ο Βουλευτής Κοζάνης Ευστάθιος Κωνσταντινίδης (Βίντεο)

21 Σεπτεμβρίου 2024
05:18

Ευχές από συνεργάτες, φίλους και πολίτες δέχθηκε, για την ονομαστική του εορτή, ο Βουλευτής Κοζάνης Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.

ΠΗΓΗ FLASH TV

12 σχόλια

  • Από την μία φωνάζατε ότι δεν υπαρχει πελάτης να μπει στο μαγαζί σας γιατί δεν υπάρχουν χρήματα και από την άλλη σφιχτοαγκαλιαζεστε με αυτούς πού σας κατάντησαν έτσι.
    Μνημόνια μέχρι να βγάλει ο Ήλιος κέρατά σας χρειάζεστε!!!

  • Χρόνια πολλά σε αυτόν που ψήφισε ΝΑΙ για τους λοατκι.Εφοσον είναι ενάντια στα πιστεύω της Θρησκείας -Πατρίδας -Οικογένειας γιατί δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή;Μήπως η υποκρισία στην πολιτική είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν;Βέβαια και αυτοί που πήγαν να τον ευχηθούν εας αναλογιστούν τι κακό έχουν κάνει στην Ελλάδα τρέχοντας πίσω από τους τσαρλατάνους της πολιτικής.

  • Για κάτι τέτοια ποίος σας πιάνει εσένα και τον Μιχαλάκη , Στάθη μας. Για το ότι υπάρχει περίπτωση να μην έχει τηλεθερμανση η περιοχή μας όμως ούτε λέξη Σιωπή μην τυχόν και ταραξετε τον μεγάλο ηγέτη σας

  • ΡΕ ΦΙΛΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ…… ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΟΥΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑΣ!
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    ΜΕ ΤΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ;

    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ;
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ;
    ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ!

    ΑΝΤΕ ΣΤΡΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΕΣ ΚΑΝΕΤΕ…. ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΦΩΤΩ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΜΑΤΑ ;
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;
    ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ;

  • Όλοι αυτοί οι γυμνοσαλιαγκες που τυχαίνει να τους γνωρίζω και προσωπικά μια και είναι χωριανοί και κοντό χωριανοί δε λυπούνται τον ίδιο τους τον εαυτό ήθελα να ξερα.Κριμα στα γκρίζα μαλλιά σας και στα χρόνια που κουβαλάτε στην πλάτη σας. Τι περιμένετε σε αυτή την ηλικία που είστε να κάνει αυτός ο άνθρωπος για σας; Να σας φέρει θάλασσα; Καημένη Ελλάδα ,καημένη Κοζάνη ,καημένε Ελλήσποντος.

  • Από όλα τα τραγικά που περνά ο τόπος και ο βουλευτής είναι άφαντος αυτό το ότι του κρατάτε το θέμα με τους ομοφυλόφιλους με ξεπερνά.

  • Ανα γεια σου… σε αυτά πρώτος εισαι κυριε Τζενγκα!
    Κερνα και κανα φονταν τα τρολ να μας πουν ποσο ηγετης εισαι και ποσο εργο παραγεις αχαχαχαχαχα

  • Καλά, πόση χολή πια????

    Τρομερό!!!

    Πώς να πάει μπροστά ο τόπος?

    Ο,τι και να λέτε, είναι ο μόνος που ανοίγει τις πόρτες και δέχεται φίλους.

    Όλες οι εκδηλώσεις του είναι πετυχημένες, γιατί ο κόσμος βλέπει και ξέρει.

    Τώρα οι πέντε, δέκα στους χιλιάδες φίλους του, ας κάνουν τέτοια σχόλια..

    Ωστόσο αναρωτιέμαι, ποια είναι τα τρολ σε κάθε του ανάρτηση…

    Άντε, αναλάβετε εσείς να πάει μπροστά ο τόπος!!!

    • Κι εσυ και οι βολεμενοι φιλοι σου καθως και τα ρουσφετακια της Σεκιουριτι (ξερει ο Σταθικας σου) οτι και να λετε και οσο και να τον γλυφετε δεν θα επιβαλλετε την αποψη σας. Για σας ειναι πετυχημενος για μας ανυπαρκτος ετσι απλα! Μαθε οτι εγινε αυτο που ειναι για να παραγει εργο και οχι να ανοιγει την πορτα οπως λες και να δεχεται φιλους λες και ειναι σπιτι του.

      Οσο για τα τρολ που μας αποκαλεις ετσι…πηγαινε στο γραφειο του να τα βρεις
      εκει ειναι μονο τα τρολ που σε καθε αναρτηση για τον Σταθικο σου μπαινουν εδω και του πλεκουν το εγκωμιο. Μηπως εισαι απ αυτους? Και εφαρμοζεις την συνταγη την γνωστη…
      Κατσε να λεω τους αλλους τρολ για να μην με παρουν χαμπαρι εμενα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι