kozan.gr: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αποπεράτωση του 3ου ορόφου του κτιρίου της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών προϋπολογισμού 950.000 € με Φ.Π.Α. – Στις 30/10/2024 η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών

21 Σεπτεμβρίου 2024
05:36
Κανένα σχόλιο

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αποπεράτωση του 3ου ορόφου του κτιρίου της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών προϋπολογισμού 950.000 € με Φ.Π.Α.

Το έργο περιλαμβάνει:
 Την αποπεράτωση τρίτου ορόφου, του κτιρίου που θα στεγάζει τη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών, για χρήση από την σχολή αστυφυλάκων για κοιτώνες σπουδαστών. Ο όροφος έχει πλήρως περατωμένο το εξωτερικό περίβλημα και εσωτερικά έχουν περαιωθεί τα επιχρίσματα.
 Προσαρμογή λεβητοστασίων και χώρων Η/Μ στο υπόγειο ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και του τρίτου ορόφου (κοιτώνες) όταν θα λειτουργήσει και του γυμναστηρίου σκοπευτηρίου.
 Επισκευές λόγω φθορών στην υφιστάμενη εγκιβωτισμένη στέγη.

Οι εργασίες αποπεράτωσης που θα εκτελεστούν αφορούν την ολοκλήρωση εσωτερικά ολόκληρου του 3ου ορόφου και την προσαρμογή των λεβητοστασίων και των χώρων Η-Μ στο υπόγειο του κτιρίου και δεν επιφέρουν καμία μεταβολή στις όψεις του κτιρίου.. Στην στάθμη του υπογείου εσωτερικά θα εκτελεστούν εργασίες, ώστε το λεβητοστάσιο και οι χώροι Η/Μ εγκαταστάσεων να υποστηρίζουν πλέον και το 3ο όροφο. Στην στάθμη 3ου ορόφου θα εκτελεστούν όλες οι εργασίες, ώστε να αποπερατωθεί πλήρως και αυτός ο όροφος. Οι χρήσεις του ορόφου παραμένουν όπως ήταν εξ αρχής κοιτώνες δοκίμων αστυφυλάκων. Τα W.C. θα κατασκευαστούν πλήρως. Θα γίνουν τα δάπεδα, οι εσωτερικές πόρτες, τα κιγκλιδώματα, οι ψευδοροφές και οι χρωματισμοί. Παράλληλα θα εκτελεστούν και όλες οι απαραίτητες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που απαιτούνται.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε έξι (6) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών 87 ορίζεται η 24/10/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 30/10/2024.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών η σχολή θα μπορεί να υποδεχτεί επιπλέον 170 σπουδαστές.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι