Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Για άλλη μία φορά μένει η Μηλιά χωρίς νερό

22 Σεπτεμβρίου 2024
00:31

Είμαι κάτοικος της Μηλέας Κοζάνης και θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία για την ΔΕΥΑΚ. Το νερό στο χωριό έρχεται με φυσική ροή και όχι με αντλία όπως τα υπόλοιπα χωριά του πρώην Δήμου Ελιμείας. Η ΔΕΥΑΚ θέλησε να εκμεταλλευτεί πλήρως το νερό που υπάρχει στις πηγές του χωριού με αποτέλεσμα την κατασκευή νέου δικτύου υδροδότησης για άλλο χωριό όπου αυτή την στιγμή υδροδοτείται με αντλία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον τελευταίο 1.5 μήνα να μειώνει την ροή του νερού που πηγαίνει στην δεξαμενή του χωριού με αποτέλεσμα να μένει το χωριό χωρίς νερό ή το νερό να είναι στο δίκτυο με χώματα και λάσπες. Ο λόγος που γίνεται είναι ώστε να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα στο χωριό που υδροδοτείται με αντλία σε βάρος του δικού μας που έχει φυσική ροή. Αυτό που συμβαίνει θα πρέπει να το δει κάποιος αρμόδιος και να σταματήσει να το κάνει.

Ένα σχόλιο

  • Τι περιμένατε; Σε όποιο χωριό κι αν ανακατεύτηκε η ΔΕΥΑΚ, τα έκανε σαν τη …ΔΕΥΑΚ! Ένα πλήρες μπάχαλο! Έργο Κουκουλόπουλου-Μαλούτα-Ιωαννίδη, βεβαίως-βεβαίως!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι