Xύτρα ειδήσεων: Τελικά ποιον υποστηρίζει ο Πάρις Κουκουλόπουλος στις εκλογές για την προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής;

22 Σεπτεμβρίου 2024
23:58

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθούν στις 6 Οκτωβρίου, με δεύτερο γύρο στις 13 Οκτωβρίου, με σκοπό την ανάδειξη προέδρου του κόμματος και στην περιοχή μας, που το ΠΑΣΟΚ στις ευρωκλογές του 2024 αναδείχτηκε δεύτερο κόμμα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μεταξύ των συζητήσεων που γίνονται είναι και ποιον/α θα στηρίξει ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Π. Κουκουλόπουλος ο οποίος όχι μόνο δημόσια αλλά και σε συζητήσεις με υποστηρικτές και ψηφοφόρους του δεν ανοίγει ξεκάθαρα τα “χαρτιά” του. Πάντως η πλειοψηφία στενών συνεργατών του, από τις έξι συνολικά υποψηφιότητες, κινείται περισσότερο μεταξύ των ακόλουθων τριών: Διαμαντοπούλου, Ανδρουλάκη & Δούκα. Kι ο Π. Κουκουλόπουλος δείχνει μια μεγαλύτερη προτίμηση σε αυτές τις τρεις προαναφερόμενες υποψηφιότητες χωρίς ωστόσο να έχει εκφράσει κάποια συγκεκριμένη επιλογή στήριξης μεταξύ αυτών.

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Αυτός την πάτησε. Είχε πάρει το λόγο σύμφωνα με δημοσιεύματα των Αθηνών στο τελευταίο πολιτικό συμβούλιο που έκραζαν όλοι τον πρόεδρο και με τη σειρά του , έκανε μια επίθεση. Σαν γνωστός προεδρικος που είναι (πάντα με τον εκάστοτε πρόεδρο) βλέπει δημοσκοπήσεις Ανδρουλάκη πρώτο και τρώει τα νύχια του γιατί ξέρει ότι ο πρόεδρος είναι λίγο εκδικητικός και αν βγει θα τον καθαρίσει.
    Διαμαντοπουλου δεν σκίζει και τα ιμάτια του αλλά δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη στους δεητζοπασοκους του νομού που θα την ψηφίσουν. Εκτιμώ ότι θα στηρίξει τον Δούκα γιατί είναι η μόνη λύση που τον συμφέρει πολιτικά. Εξάλλου αν θες να δεις τι θα κάνει ο παρης δες τι κάνει ο Θόδωρος λέει ένα ρητό.
    Με Ανδρουλάκη πρόεδρο θα βγει σύνταξη, με Γερουλάνο πρόεδρο θα βγει σύνταξη και θα αναστηθεί το πολιτικό φάντασμα του παπαιορδανιδη (φίλου και συνεργάτη του golden boy της νέας δημοκρατίας και σύριζα Σημανδρακου) Με Άννα πρόεδρο λογικά κρατάει τη θέση του (ότι πει ο συνταξιούχος πρόεδρος, αν και αυτη θα βγαλει μπροστα νεα παιδια που δεν καταφεραν και πολλα στην αυτοδιοίκηση).
    Άρα μένει ο Δούκας που αν εκλεγεί ο Παρης παίρνει παράταση γιατί θα παίξει το χαρτί σε στήριξα κλπ. Στο τελευταίο σενάριο δε, Όλγα και Λουκας πάνε πολύ πίσω πολιτικά, ίσως τελειώσουν.

  • Ο πάρις δεν ξέρω ποιον υποστηρίζει.
    Αλλά ο κολλητός του και πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής ο θεοδωρίδης είναι σίγουρα μετον δούκα.
    Και ο γραμματέας χαίρει σεβασμού στον χώρο του πασοκ.

  • Ποιος υποστηριζει τη Νέα ποντοκωμη να βγει όχι προεδρος στο ΠΑΣΟΚ , αλλά από την αφάνεια , αφού όλοι αυτοί που «καμπαρντιζουν για στελέχη του ΠΑΣΟΚ μαζί με το Μαλουτα την έχουν σπρώξει στην αφάνεια μαζί με τους πασοκους εργολάβους που εισέπραξαν ήδη αρκετα χωρίς να κάνουν τίποτα…!

  • Οι πολιτικοί πανε με τον ρου του νερού καθ του αέρα. Όπου φυσάει ο άνεμος

    Λογικά θα βγει ο ανδρουλακης πρόεδρος Αρα προς τα εκει θα στηρίξει και ο Παρης

  • Να μην ξεχνάμε: ο Κουκουλόπουλος είχε γίνει γελοιογραφία από το γνωστό Στάθη, να του φωνάζει ο Βενιζέλος να φέρει καφέ κι αυτός να φωνάζει “Έφτασεεεε!”. Με το Βενιζέλο είχε γίνει υφυπουργός, όταν παρίσταναν το δεκανίκι του Σαμαρά και καταδίκαζαν τους Έλληνες στο 2ο μνημόνιο. Επομένως θα κάνει ό,τι πει ο Βενιζέλος, που περιμένει στη γωνία να στηρίξει ξανά τη ΝΔ, μήπως και τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το πρόβλημά τους είναι πως μετά τις υποκλοπές ο Ανδρουλάκης δεν θέλει ν’ ακούει για μητσοτάκη, ενώ Δούκας & Διαμαντοπούλου είναι πρόθυμοι να στηρίξουν μητσοτάκη.
    Καημένο Πασοκ, που φώναζες “Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά”, τι σου ‘μελε να πάθεις! Δες ποιοι ξέμειναν με τη σφραγίδα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι