kozan.gr: Koζάνη: Ώρα 10:45: Συγκέντρωση κατοίκων έξω από οικοδομή στην οδό Ιωνίας – Διαμαρτύρονται γιατί δεν θέλουν την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας – Δεν επέτρεψαν την έναρξη των εργασιών – Στο σημείο κι η αστυνομία (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Σεπτεμβρίου 2024
11:20

Συγκέντρωση κατοίκων έξω από οικοδομή στην οδό Ιωνίας στην Κοζάνη. Διαμαρτύρονται γιατί δεν θέλουν την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας (διαβάστε σχετικά εδώ). Δεν επέτρεψαν την έναρξη των εργασιών. Στο σημείο κι η αστυνομία.

 

5 σχόλια

  • Αυτά παθαίνεις όταν είσαι αμαθής. ” Η ακτινοβολία είναι λίγη αλλά μακροχρόνια συσσωρεύεται και είναι πολύ” Φυσική Γ λυκείου και λογική has left the chat. Άνθρωποι υπέργηροι αμόρφωτοι στενόμυαλοι που βαφτίζουν οτιδήποτε δε καταλαβαίνουν ως αρνητικό και επιβλαβές και αμέσως “απαγορεύουν” κατά το δοκούν την εγκατάσταση του. Τέλεια συνταγή για να επιστρέψουμε στον μεσαίωνα. Με αυτούς τους
    αμόρφωτους Σουρδους φοβάμαι ότι θα επιστρέψουμε εκεί. Αρμόδιος φορέας είναι η ΕΕΕΤ που και αδειοδοτει εγκαταστάσεις όταν πρώτα κρίνει ότι λειτουργούν με ασφαλές τρόπο. Δεν αποφασίζει ο κάθε αγράμματος χωριάτης . Άντε είμαστε και για πιο χαμηλά με αυτά τα ζουδια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι