Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2024, που για φέτος έχει τον γενικό τίτλο «Ανιχνεύοντας Διαδρομές, Δίκτυα και Δεσμούς στην Πολιτιστική Κληρονομιά», υλοποιώντας στην Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης την δράση με τίτλο: «Αντικείμενα στους δρόμους»

23 Σεπτεμβρίου 2024
14:13
Κανένα σχόλιο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2024, που για φέτος έχει τον γενικό τίτλο «Ανιχνεύοντας Διαδρομές, Δίκτυα και Δεσμούς στην Πολιτιστική Κληρονομιά», υλοποιώντας στην Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης την δράση με τίτλο:

«Αντικείμενα στους δρόμους»

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δράσης:

α) Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024, ώρες 18:00-21:00: Θεματική ξενάγηση σε αντικείμενα εμπορικών ή κοινωνικών ανταλλαγών και σχέσεων από τη Νεολιθική έως και την Ρωμαϊκή εποχή.

β) Σάββατο και Κυριακή, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2024, 8:30-15:00, το κοινό με ελεύθερη είσοδο στη Συλλογή μπορεί να ενημερώνεται για τη συγκεκριμένη θεματική περιήγηση από ειδικό εποπτικό υλικό (Σήμανση προθηκών με αντικείμενα φερτά από άλλες περιοχές του ελλαδικού και βαλκανικού χώρου, ενημερωτικό φυλλάδιο, ενημερωτικό ταμπλό).

Σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί τις διαδρομές, τα δίκτυα και τους δεσμούς της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσα από τα εκθέματα της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης.

Για το κοινό που επιθυμεί να επισκεφθεί και άλλα Μουσεία και τα Μνημεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η είσοδος θα είναι ελεύθερη καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι