kozan.gr: «Άναψαν τα αίματα» μεταξύ Μητλιάγκα & Παντελίδη και πέρασε στα πιο “προσωπικά” η συζήτηση: “Στα δικά σας ΑΦΜ λαμβάνετε απευθείας αναθέσεις κ. Παντελίδη;” ρώτησε ο Ι. Μητλιάγκας – “Κράτα την ψυχραιμία σου και μην το κάνεις προσωπικό. Γιατί αν το κάνω προσωπικό κι εγώ μπορώ να πω πως κι εσύ είσαι εμπειροτέχνης τεχνοκράτης, που δεν έχει πάρει πτυχίο και που η ζωή του είναι γύρω από οργανισμούς που κινούν δημόσιο χρήμα. Ο γιος ενός πρώην Νομάρχη (εξαιρετικού Νομάρχη) που έχασε τις εκλογές στο ΕΒΕ το 2017 καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει απωθημένα” απάντησε ο Γ. Παντελίδης – “Kάνεις λάθος κι ο τζίρος μου δεν έχει να κάνει με την ΔΙΑΥΓΕΙΑ αλλά μόνο με επιχειρήσεις. Εσύ έχεις μια παρουσία διάττοντος αστέρα. Έρχεσαι κάθε φορά που γίνονται εκλογές για να απειλήσεις ή να κατασυκοφαντήσεις” ανταπάντησε ο Ι. Μητλιάγκας (Bίντεο)

23 Σεπτεμβρίου 2024
21:17

 

Σε συνέχεια της συζήτησης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West, το βράδυ της Δευτέρας 23/9, σε σχέση με τις απευθείας αναθέσεις στο ΕΒΕ Κοζάνης (δείτε εδώ), οι τόνοι ανέβηκαν κι «ανάψαν τα αίματα» μεταξύ Μητλιάγκα & Παντελίδη. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το kozan.gr

 

 

17 σχόλια

  • Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Επιτέλους, ξεμπροστιαστήκανε από μόνοι τους! Καταλάβατε κύριοι/κυρίες ότι όσο θα κυβερνούν αυτοί, αλίμονό μας!

  • Τσουτσουριάσαμε Παντελίδη
    μην κανεις τοσα πολλα καλα για την περιοχή φτάνει κάνε και ενα διάλειμμα να ξεκουραστείς!

    • ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ,ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ .
      ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .
      ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ ΡΟΛΟΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

  • Κενός Μητλιαγκας για ακομη μια φορά, δοκιμαστηκε, απετυχε, στο καλο! Δεν τον ενδιαφέρουν οι επιχειρησεις, καθολου παρεμβατικός στην Αθηνα, φευγει ως αποτυχημένος.

  • Ο Μητλιάγκας αντι να μπει στην αγορά προσπαθεί με διάφορες μεθόδους να διασφαλίσει την προστασία των βουλευτών, αμμεση εξάρτηση από τους βουλευτές του Νομου Κοζάνης. Θα πέσουν τα τηλέφωνα και τα γιουσουφακια για να πάνε να τον ψηφίσουν…..έχουμε 2024. Η απαξίωση του ΕΒΕ από τον Μητλιάγκα.

  • Απαράδεκτος Μητλιάγκας δεν ακούει, διακόπτει συνέχεια, απαράδεκτος, ηθικά δεν έπρεπε να δεχτεί καρέκλα ως μειοψηφία,

  • Απαράδεκτος Μητλιάγκας να λέει οτι ο Παντελίδης “λέει” να πάει την έδρα του επιμελητηρίου στην Πτολεμαίδα. Η πολιτική αλητεία έχει και όρια.

  • Το εξαιρετικος Νομάρχης…που είπες μου άρεσε Παντελίδη…πώς το έβγαλες το συμπέρασμα …τι είδες φοβερό στην Κοζάνη επί θητείας του και τον αποκάλεσε και εξαιρετικό …έλεος…!!!

  • Μονο καλες? Αυτη ειναι η ΝΔ δουλα ο Μητλιαγκας λεει πηρε 3,5 εκατομυρια τα πρωτα λεφτα του ΔΑΜ, δεν ειπε για καταρτιση, ξεχασε……αερας κοπανιστος ως προσωπικοτητα και ως εργο. Το επιμελητηριο ειναι εξαφανισμενο και αυτος λεει εχει καλες σχεσεις με τα πρωτοβαθμια οργανα. Εκτος χρονου και τοπου.

  • Ο Μητλιάγκας συνέχεια κάνει διακοπές στον Παντελίδη γιατί δεν έχει έργο να εκθέσει.
    Που είναι οι αγώνες για την δημιουργία θέσεων εργασίας και για τις τηλεθέρμανσεις της περιοχής. Ανύπαρκτο το Επιμελητήριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι