kozan.gr: Κοζάνη: Σημερινές (24/9) εικόνες από την εξέλιξη των εργασιών στην Πλατεία Λασσάνη (Bίντεο)

24 Σεπτεμβρίου 2024
10:29

Σημερινές (24/9) εικόνες από την εξέλιξη των εργασιών στην Πλατεία Λασσάνη στην Κοζάνη.

8 σχόλια

  • Ράβε-ξήλωνε σε δουλειά να είμαστε. Λαϊκή παροιμία που είναι διαχρονική. Έτσι και αλλιώς λεφτά υπάρχουν το είπε ο κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και κατάφερε, να κερδίσει τις εκλογές, πριν μας βάλλει στο μνημόνιο. Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία μας χαίρι δεν θα δούμε. Βασικά δεν έχουμε κοινωνική μόρφωση, που είχαν οι γονείς και οι παππούδες μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει η προσωπική άνεση/ασφάλεια. Ο Μακαριστός Χριστόδουλος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά .”ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ”. Τότε γελούσαμε τώρα κλαίμε με μαύρο δάκρυ και πολύ πόνο/θλίψη.

  • Ακόμα και το γιοφύρι της Άρτας σε λιγότερο χρόνο είχε γίνει. Να ξαναθυμηθούμε γιατί;

    Σαράντα πέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδες
    γιοφύρι-εθεμέλιωναν στης Άρτας το ποτάμι.
    Oλημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν.
    Μοιριολογούν οι μάστοροι και κλαιν οι μαθητάδες:
    «Αλίμονο στους κόπους μας, κρίμα στις δούλεψές μας,
    ολημερίς να χτίζουμε, το βράδυ να γκρεμιέται!»
    Πουλάκι εδιάβη κι έκατσε αντίκρυ στο ποτάμι,
    δεν εκελάηδε σαν πουλί, μηδέ σα χελιδόνι,
    παρά εκελάηδε κι έλεγε, ανθρωπινή λαλίτσα:
    «Αν δε στοιχειώσετε άνθρωπο, γιοφύρι δε στεριώνει·
    και μη στοιχειώσετε ορφανό, μη ξένο, μη διαβάτη,
    παρά του πρωτομάστορα την όμορφη γυναίκα,
    πόρχεται αργά τ’ αποταχύ και πάρωρα το γιόμα.

  • Γιατί τόσο λίγο τσιμέντο;Βάλτε τουλάχιστον περισσότερα πλακάκια.Πολλά πλακάκια μόνο πλακάκια, όχι δέντρα γιατί γεμίζουν με φύλλα το περιβάλλον.

  • Είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνει άλλη μια ανόητη υποβαθμισμενη πλατεία, και μην ξεχάσετε να βάλετε τους ανοξειδοτους κάδους σκουπιδιών σήμα κατατεθέν την κοζανης , επίσης μια αντλία να τραβάει τα νερά εκεί στο πάνω μέρος….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι